Tutireceptek.hu fejléc

Göcseji pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet 8-10 dkg-os sertéskaraj,
8 szelet füstölt szalonna,
16 karika vöröshagyma,
16 karika füstölt kolbász,
őrölt bors,
só,
étolaj a kisütéshez.

Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk.
A hússzelet egyik felére rátesszük a szalonna, kolbász és vöröshagyma szeleteket.
Ráhajtjuk a hús másik felét.
Klopfolóval a széleket megütögetjük, hogy a sülésnél ne nyíljon ki.
Olajban mindkét oldalát jól átsütjük.
Tálaláskor enyhén meghintjük pirospaprikával.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis pecsenye » Tordai pecsenye » Révkalauz pecsenye » Lecsós pecsenyekacsamáj
» Galyasági töltött pecsenye » Harcsa pecsenye » Déli pecsenye » Vasipecsenye
» Tejben sült pecsenye » Petőfi pecsenye » Búbos pecsenye » Fűszeres aprópecsenye
» Apa-féle vasi pecsenye » Göcseji gombaleves » Pecsenye jóasszony módon » Zöldborsós szűzpecsenye


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.