Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombapaprikás recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
3-4 szál petrezselyem
2 dl tejföl
1 evôkanál zsíradék
liszt
pirospaprika


Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát kevés zsiradékon pirítsd sárgára. Add hozzá a megtisztított és szeletekre vágott gombát, az apróra vágott petrezselymet, hintsd meg egy csapott kávéskanálnyi pirospaprikával, sózd és párold puhára. (Ha kell, egy kevés vízzel pótold a folyadékveszteséget.) Ezt követõen szórd meg egy kávéskanálnyi liszttel, öntsd hozzá a tejfölt, jól keverd el és egyszer forrald össze.,

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: cicumaci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Galyasági gombapaprikás » Gombapaprikás bográcsban » Tojásos gombapaprikás » Tejfölös gombapaprikás
» Drevi tepsis krumplija » Olaszos rakott burgonya » Székelykáposzta másképp » Skót juhászlepény
» Fini egytál » Kukoricás-gombás marharagu » Sonkás tojás sörtésztában » Házi sajt
» 10 perces fánk » Zöldborsós rizses csirke » Lencse csőben sütve » Mini lángos


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.