Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros makaroni recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
3ujjnyi szelet császárszalonna,50dkg sertéscomb,1 fej voroshagyma,2ek pirospaprika,2 zoldpaprika,1paradicsom,60dkg makaroni,12dkg reszelt sajt,so

Elkészítés:
A császárszalonnát kockákra vágjuk,zsírjára sutjuk,hozzáadjuk a szintén aprora vágott hagymát,megszorjuk pirospaprikával,majd ha már kész a porkoltalap,johet a kockára vágott sertéscomb,a foghagyma,a so,és kis adagokban a víz.Ha elkészult a porkolt,adjuk hozzá a karikákra vágott zoldpaprikát és a paradicsomot.Fozzuk ki a makaronit,majd ha leszurtuk,keverjuk ossze a porkolttel.Ontjuk jénai edénybe,szorjuk meg reszelt sajttal,és sussuk forro sutoben kb.20 percig.

Szénhidráttartalom: :-( gramm
Zsírtartalom: :-( gramm

A receptet beküldte: aniko lengyel

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Xenia csirkés makarónia » Magyaros egytál » Görög makarónifelfújt » Magyaros pulykamell
» Magyaros tojássaláta » Ropogós makaróni » Makarónis pulykasaláta » Májas makarónikocka
» Magyaros burgonya » Sajtos makaróni 2 » Magyaros húsos rétes » Makaróni pite
» Szardellás makaróni » Magyaros Pulykamellragu » Spagetti magyarosan » Magyaros zöldbab főzelék


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.