Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros makaroni recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
3ujjnyi szelet császárszalonna,50dkg sertéscomb,1 fej voroshagyma,2ek pirospaprika,2 zoldpaprika,1paradicsom,60dkg makaroni,12dkg reszelt sajt,so

Elkészítés:
A császárszalonnát kockákra vágjuk,zsírjára sutjuk,hozzáadjuk a szintén aprora vágott hagymát,megszorjuk pirospaprikával,majd ha már kész a porkoltalap,johet a kockára vágott sertéscomb,a foghagyma,a so,és kis adagokban a víz.Ha elkészult a porkolt,adjuk hozzá a karikákra vágott zoldpaprikát és a paradicsomot.Fozzuk ki a makaronit,majd ha leszurtuk,keverjuk ossze a porkolttel.Ontjuk jénai edénybe,szorjuk meg reszelt sajttal,és sussuk forro sutoben kb.20 percig.

Szénhidráttartalom: :-( gramm
Zsírtartalom: :-( gramm

A receptet beküldte: aniko lengyel

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Magyaros rakott káposzta » Makaróni pite » Rakott makaróni » Magyaros zöldbab főzelék
» Májas makarónikocka » Magyaros húsos rétes » Magyaros karalábéleves » Makaróni nápolyi módra
» Milánó makaróni » Magyaros húsos tekercs » Tonhalas makarónisaláta » Makaróni csőben sütve
» Xenia csirkés makarónia » Csülkös rakott makaróni » Magyaros lasagne » Magyaros pontykocsonya


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.