Tutireceptek.hu fejléc

Sült, gombás rizottó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
• egy zacskó gyorsrizs
• 3 szelet gépsonka
• 2 fej gomba
• vaj
• 1-2 evőkanál zsemlemorzsa
• 10 dkg reszelt sajt
• paradicsompüré
• petrezselyem, kakukkfű

Elkészítés:
A rizst tedd fel bő vízben főni. Kevés vajon forgasd át a kockákra vágott sonkát és a cikkekre vágott gombát. Ízesítsd sóval, petrezselyemmel, kakukkfűvel. Öntsd rá az elkészült, megpuhult rizst, forgasd át, és a felét szórd bele egy kivajazott, zsemlemorzsával meghintett jénai tálba. Szórd meg egy-két evőkanál paradicsompürével és reszelt sajttal. Erre újabb réteg kerüljön: rizs, paradicsompüré, reszelt sajt. Süsd előmelegített sütőben a sajt pirulásáig. Kockára vágva szeleteld.


A receptet beküldte: Camay


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás, zöldséges husi » Gombás cannelloni » Gombás tekercsek » Tejszínes gombás spagetti
» Gombás csirke 2 » Gombás szoljanka » Spárga és gombasaláta » Tejszines gombás
» Sonkás gombás penne » Rókagombás csirkemell » Shiitake gombás spagetti » Egybensült gombás fasírt
» Tojásos-gombás krumpli » Gombás-hagymás-húsmuffin » Sült gombás fánk » Májas rizottó


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.