Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sült, gombás rizottó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
• egy zacskó gyorsrizs
• 3 szelet gépsonka
• 2 fej gomba
• vaj
• 1-2 evőkanál zsemlemorzsa
• 10 dkg reszelt sajt
• paradicsompüré
• petrezselyem, kakukkfű

Elkészítés:
A rizst tedd fel bő vízben főni. Kevés vajon forgasd át a kockákra vágott sonkát és a cikkekre vágott gombát. Ízesítsd sóval, petrezselyemmel, kakukkfűvel. Öntsd rá az elkészült, megpuhult rizst, forgasd át, és a felét szórd bele egy kivajazott, zsemlemorzsával meghintett jénai tálba. Szórd meg egy-két evőkanál paradicsompürével és reszelt sajttal. Erre újabb réteg kerüljön: rizs, paradicsompüré, reszelt sajt. Süsd előmelegített sütőben a sajt pirulásáig. Kockára vágva szeleteld.


A receptet beküldte: Camay


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás szárnyas » Juhtúrós gombasaláta » Gombaszósz » Gombás pite (90 naposhoz)
» Rizottó darált hússal » Rakott gombás omlett » Rókagombás őzpörkölt » Gombás virslisaláta
» Gombás libamáj » Gombás rizspogácsa » Hagymás-gombás csirkemáj » Gombás szarvas-steak
» Gombás-cukkinis rizottó » Kefires gombasaláta » Gombaszószos szelet » Gombás rakott csikemell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.