Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös - rakott hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
70 dkg krumpli
50 dkg hús / bármilyen
1 fej hagyma
10 dkg bacon
mustár, só, bors
1 pohár tejföl
10 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A tepsit kikenem olajjal.
A krumplit felkarikázom, ennek a felét lerakom a tepsibe, megsózom, fél fej hagymát felkarikázok, rászórom a krumplira.
A hússzeleteket kiklopfolom, megsózom, sorba rárakom a krumplikra.
Megborsozom, mustárt teszek rá, majd befedem vékony szelet baconnal.
Erre ismét fél fej hagyma felszeletelve, majd a krumpli másik fele.
Egy pohár tejfölt ráöntök, és egy pici vizet öntök még alá, majd alufóliával letakarom a tepsit, és előmelegített 200 fokos sütőben 50 percig sütöm.
Az alufóliát leveszem és reszelt sajtot szórok rá, majd addig sütöm, amíg rápirul.
Kockákra vágva tálalom.


A receptet beküldte: Dizzz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Parasztos rakottbab » Rakott spárga » Rakott csirketál » Sajtos rakott pulykamell
» Gombás rakott burgonya » Tejfölös aprópecsenye » Rakott galuska » Sajtos tejfölös csirkemell
» Vajas-tejfölös csirkeragu » Milánói rakott galuska » Rakott zöldborsó » Sajtos tejfölös tarja
» Tejfölös céklaleves » Rakott krumpli Belga módra » Syl rakott krumplija » Rakott csirkemell baconnel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.