Tutireceptek.hu fejléc

Gombás rakott borda recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8 szelet sertésborda
30 dkg gomba
20 dkg füstölt tarja
fél l besamel
15 dkg füstölt sajt
só,
bors
liszt
olaj
petrezselyemzöld

Elkészítés:
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, majd lisztbe forgatjuk, és olajon megsütjük. A maradék zsiradékba kevés borsot és felaprózott petrezselymet szórunk, majd megpároljuk rajta a felszeletelt gombát. Eközben a hozzávalókból besamelt készítünk. Egy jénaiba tesszük a tarjaszeleteket, majd a bordákat, erre kerül a gomba, majd a besamel. Végül a felszeletelt sajttal befedjük, és kb. 25 percre sütőbe tesszük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás-Husos Fasirt » Savanyú káposztás borda » Különleges töltött borda » Szalonnás rakott pogácsa
» Rakott sajtos » Rácos rakott tarja » Almás rakottas » Rakott torta befőttel
» Tojásos rakottas » Az én rakott cukkinim » Gombás cannelloni » Rakott sütőtök
» Bolognai tésztarakottas » Nyárias rakott kel » Rakott krumpli Mesi módra » Gombás kocka 3


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.