Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás rakott borda recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8 szelet sertésborda
30 dkg gomba
20 dkg füstölt tarja
fél l besamel
15 dkg füstölt sajt
só,
bors
liszt
olaj
petrezselyemzöld

Elkészítés:
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, majd lisztbe forgatjuk, és olajon megsütjük. A maradék zsiradékba kevés borsot és felaprózott petrezselymet szórunk, majd megpároljuk rajta a felszeletelt gombát. Eközben a hozzávalókból besamelt készítünk. Egy jénaiba tesszük a tarjaszeleteket, majd a bordákat, erre kerül a gomba, majd a besamel. Végül a felszeletelt sajttal befedjük, és kb. 25 percre sütőbe tesszük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrós rakott karfiol » Gombás halfilé » Rakott krumpli saját módra » Gombás zöldséges ragu
» Csirkés rakott tészta » Almás rakott csirkemell » Gombával rakott kel » Sörben főtt gombás csirke
» Rakott-zöldség » Belga rakott krumpli » Gombás szárnyas » Fűszeres sertésborda
» Rakott karaj burgonyával » Gombás melegszendvics » Natúr sertésborda » Rakott káposzta juhsajttal


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.