Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás, vagy húsos palacsinta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
12 db palacsinta,
50 dkg gomba,
1 nagy hagyma
pirospaprika
zsir v.olaj
2 dl tejföl
liszt

Elkészítés:
Elkészitjük a gomba pörköltet,ha kész behabarjuk,majd leszürjük.A levét félre rakjuk,a gombával megtöltjük a palacsintákat,tűzálló tálba rakjuk,és ráöntjük a szaftot.Sütőben átforrósitjuk.

Tanácsok:
A húsos változat 50 dkg darált húsból készült pörkölt,szintén behabarva.A további elkészités azonos az elöbbivel.Mindkettő nagyon finom,és a szaft miatt nem száraz.


A receptet beküldte: smudlaagi54


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Palacsinta (diabetikus) » Lekváros palacsinta » Shiitake gombás spagetti » Gombás cannelloni
» Gombás sárgaborsóleves » Húsos bőségtál » Zöldséges palacsinta » Palacsinta Gőzben
» Gombás libamáj puding » Gombás kiflik » Gombás-tejszínes szendvics » Gombás rizs 2
» Gombás masni » Erdélyi túrós palacsinta » Gombasaláta majonézzel » Sprotnis palacsinta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.