Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Palacsintás csirke recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
2 kisebb csirke, 1 fej hagyma, 2 evokanál zsír, 1 dl tejföl, 1 kanálka pirospaprika, só, 1 db tojás, liszt, 2 dl tej.

Elkészítés:
A feldarabolt csirkébol 1 kanál zsírban megfonnyasztott hagymával, pirospaprikával, bo lével tejfölös paprikás csirkét készítünk. Közben egy tojásból 2 dl tejjel, 2-3 kanál liszttel sós palacsintatésztát keverünk, és szép vékony palacsintákat sütünk.
Tuzálló edény aljára teszünk egy kisült palacsintát, egyet pedig félreteszünk. A többi palacsintát hosszú metéltre vágjuk. A csirkehúst a palacsintával bélelt edénybe tesszük, ráhintjük a metéltet, meglocsoljuk a csirkepaprikás levével, beborítjuk a félretett palacsintával, és a sütoben kb. 10 perc alatt jól átforrósítjuk.


A receptet beküldte: Rekus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Francia tárkonyos csirke » Diós csirkemell egyszerűen » Indiai csirke » Tasakban sült csirkemell
» Tepsis csirkés csusza » Marokkói csirke » Csirkemáj joghurtmártásban » Csirkemájkrém házilag
» Mexikói chilis csirke » Makaróni csirkehússal » Csirke raguleves alapléből » Joghurtos-kekszes csirke
» Toszkán csirke » Cajun csirke » Rakott csirkemell3 » Csirke édesköménygumóval


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.