Tutireceptek.hu fejléc

Palacsintás csirke recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
2 kisebb csirke, 1 fej hagyma, 2 evokanál zsír, 1 dl tejföl, 1 kanálka pirospaprika, só, 1 db tojás, liszt, 2 dl tej.

Elkészítés:
A feldarabolt csirkébol 1 kanál zsírban megfonnyasztott hagymával, pirospaprikával, bo lével tejfölös paprikás csirkét készítünk. Közben egy tojásból 2 dl tejjel, 2-3 kanál liszttel sós palacsintatésztát keverünk, és szép vékony palacsintákat sütünk.
Tuzálló edény aljára teszünk egy kisült palacsintát, egyet pedig félreteszünk. A többi palacsintát hosszú metéltre vágjuk. A csirkehúst a palacsintával bélelt edénybe tesszük, ráhintjük a metéltet, meglocsoljuk a csirkepaprikás levével, beborítjuk a félretett palacsintával, és a sütoben kb. 10 perc alatt jól átforrósítjuk.


A receptet beküldte: Rekus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos rántott csirkemáj » Mexikói csirke 2. » Könnyű ebéd csirkehúsból » Almás-fűszeres csirkemell
» Tejszínes csirke csoda » Filézett mexikói csirke » Olasz gombás csirke » Kínai gombás csirkeleves
» Joghurtos csirkecomb » Tejszínes csirkemell » Tejszínes csirke gazdagon » Rókagombás csirkemell
» Borsos sajtos csirkemell » Majonézes csirke » Csirke besamelben » Fokhagymás csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.