Tutireceptek.hu fejléc

Gombász-tészta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
15 fej csiperke
olivaolaj
só,
bors
3 gerezd fokhagyma
1 evőkanál vaj
light krémsajt
barna tészta
kevés majoranna
bazsalikom

Elkészítés:
A gombát feldaraboljuk, forró serpenyőbe 3 evőkanál olajat (oliva) öntünk majd a gombát beletesszük.
Befűszerezzük, és pirítjuk 10-15 percig.
A vajat elforgatjuk benne, majd a krémsajtot is, de ekkor már levesszük a tűzhelyről.
A főtt tésztával összekeverjük.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: tlia


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Edami spagetti » Tepszis spagetti » Hortobágyi csirkés palacsinta » Burgonyametélt (nudli)
» Fráter gombóc » Zöldborsós spagetti » Kolbászos tarhonya » Tavaszi tészta
» Amerikai palacsinta 3. » Paradicsomos tészta » Hamis sonkás rakott tészta » Csirkés-olivás táska
» Kókuszos - vaníliás csillagok » Liszt isterc » Gnocchi brokkolis raguval » Töltött kagylótészták


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.