Tutireceptek.hu fejléc

Gombász-tészta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
15 fej csiperke
olivaolaj
só,
bors
3 gerezd fokhagyma
1 evőkanál vaj
light krémsajt
barna tészta
kevés majoranna
bazsalikom

Elkészítés:
A gombát feldaraboljuk, forró serpenyőbe 3 evőkanál olajat (oliva) öntünk majd a gombát beletesszük.
Befűszerezzük, és pirítjuk 10-15 percig.
A vajat elforgatjuk benne, majd a krémsajtot is, de ekkor már levesszük a tűzhelyről.
A főtt tésztával összekeverjük.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: tlia


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrós tekercs » Túrógombóc diós bundában » Kolbászos tojásos noki » Ricottás-spenótos penne
» "lábtörlő" » Pizza háromszögű » Mindent bele sült tészta » Mákos-répás metélt
» Füstölt sonkás tészta » Fetuccini Alfredo » Shiitake gombás spagetti » Kukoricás rakott palacsinta
» Finom sajtos tészta » Kolbászos penne » Húsos rakott palacsinta » Sajtos tészta, másképp


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.