Tutireceptek.hu fejléc

Göngyölt pacal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg tisztított, előfőzött pacal,
2 fej hagyma,
10 dkg füstölt szalonna,
20 dkg gomba,
1 evőkanál pirospaprika,
10 dkg reszelt sajt,
só,
bors,
2 dl tejföl.

Elkészítés:
A szalonnát kockára vágom és kiolvasztom, az apróra vágott hagyma harmadát ráteszem és aranysárgára pirítom, rádobom a szeletelt gombát, megszórom a pirospaprikával, puhára párolom.
A tenyérnyi darabokra vágott pacalt megtöltöm a raguval, felgöngyölöm és hústűvel megtűzöm.
A göngyölegeket kizsírozott tepsibe helyezem és leöntöm a finomra vágott hagymával elkevert tejföllel.
A tetejét megszórom reszelt sajttal.
A forró sütőben fél óráig sütöm.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú göngyölt hús » Pacalos káposzta » Tárkonyos pacal -leves » Sonkával göngyölt virsli
» Alföldi pacalleves » Rakott pacal camembert-rel » Olaszos göngyölt fasírt » Pacal gulyás
» Baconba göngyölt csirkemáj » Fetás göngyölt csirke » Göngyölt karaj tekercs » Sziléziai göngyölthús
» Pacal pörkölt » Velős pacalpörkölt » Göngyölt hering » Göngyölt darált hús


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.