Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Göngyölt pacal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg tisztított, előfőzött pacal,
2 fej hagyma,
10 dkg füstölt szalonna,
20 dkg gomba,
1 evőkanál pirospaprika,
10 dkg reszelt sajt,
só,
bors,
2 dl tejföl.

Elkészítés:
A szalonnát kockára vágom és kiolvasztom, az apróra vágott hagyma harmadát ráteszem és aranysárgára pirítom, rádobom a szeletelt gombát, megszórom a pirospaprikával, puhára párolom.
A tenyérnyi darabokra vágott pacalt megtöltöm a raguval, felgöngyölöm és hústűvel megtűzöm.
A göngyölegeket kizsírozott tepsibe helyezem és leöntöm a finomra vágott hagymával elkevert tejföllel.
A tetejét megszórom reszelt sajttal.
A forró sütőben fél óráig sütöm.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sváb pacal-lencse saláta » Pacalpörkölt (amc recept) » Körmös pacal » Fetás göngyölt csirke
» Pacalpörkölt kuktában » Bakonyi pacalleves » Göngyölt csirkecombok » Göngyölt virsli
» Göngyölt linzer » Babos pacalpörkölt » Göngyölt borjúszeletek. » Véres pacal
» Göngyölt gombás karaj: » Pacalpörkölt » Gesztenyés göngyölt hús » Göngyölt karaj tekercs


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.