Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pacalos káposzta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg pacal
1 kg savanyú káposzta
1-2 fej hagyma
paprika, paradicsom,
1db füstölt oldalas
rizs
olaj, pirospaprika, pirosarany
babérlevél, bors, fokhagyma, só

Elkészítés:
A pacalt megmosom, megtisztítom, majd sós, babérleveles, fokhagymás vízben főzöm kb 10 percet.
Pörkölt alapot készítek, rádobom a leszűrt pacalt. 2-3 órát főzöm, beleteszem a füstölt oldalast sózom és hozzá adom a megmosott kinyomkodott savanyú káposztát, és újabb 10 percet főzöm végül hozzáadok kb 15 dkg megmosott rizst.
Fedő alatt puhára párolom.


A receptet beküldte: 5arany9


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lucskoskáposzta » Káposztás-virslis kifli » Párolt lilakáposzta » Alföldi toroskáposzta 1.
» Káposztás csiga » Káposztával töltött sonka » Tenkes káposzta » Pezsgős káposzta
» Rakott káposzta » Káposzta vadász módra » Káposztás tekercs » Káposztás malachús
» Apró káposzta » Vörös káposztasaláta » Mexikói rakott káposzta » Savanyúkáposztás hús


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.