Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú göngyölt hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 szelet kicsontozott tarja
6 db főtt tojás
2 dl tejfől
1 EK liszt
1 citrom leve
3-4 babérlevél
pici olaj
pici cukor
bors

1 leves kocka
1 nagyobb vöröshagyma

Elkészítés:
A hús szeleteket kiverem,sózom,borsozom,majd mindegyikbe belegöngyölöm a megfőtt tojásokat, rögzittem. A lábasba teszek egy kis olajat hirtelen át forgatom a husikat, majd a leveskockát feloldom kevés vizben és ráöntöm, ráteszem a babérlevelet,
az aprora reszelt vöröshagymával puhára párolom fedő alatt.(esetleg a vizet potolom, kislángon párolom)
Ha kész kiszedem a húsikat, a megmaradtlevet,
a tejfőlbe simára keverem a lisztet és a habarékot ráöntöm cirtom lével pici cukorral izesitem, és fel forralom.
Visszahelyezem a húsikat, rizzsel, zsemle- gomboccal, vagy knéglivel tálalom.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyés göngyölt hús » Savanyúkáposzta leves 2. » Gyors édes-savanyú saláta » Göngyölt hús
» Savanyúkáposztás hús » Édes-savanyú tofu » Savanyúság hidegen! » Tésztába göngyölt virsli
» Göngyölt csirke póréval » Savanyú szív » Savanyú-édes leves » Lombardiai göngyölt csirke
» Göngyölt kel » Göngyölt linzer » Bajor savanyú pecsenye » Göngyölt sonka gombával


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.