Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott pacal camembert-rel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg tisztított, fagyasztott pacal,
25 dkg camembert sajt,
2 tojás,
só,
durvára őrölt bors,
1 fej hagyma,
2 evőkanál olaj,
ételízesítő,
egy csokor vágott petrezselyemzöld.

Elkészítés:
A pacalt sós, ételízesítős vízben "rongypuhára" főzöm.
A finomra vágott hagymát az olajon üvegesre párolom, rádobom a pacalt, borsozom és néhányszor átkeverem.
Kihűlés után összekeverem a kisujjnyi csíkokra vágott camembert-rel, a tojásokkal, a petrezselyemzölddel és egy kávéskanál sóval.
A keveréket kivajazott tűzálló tálba teszem és forró sütőben kb fél óra alatt készre sütöm.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiolos rakott burgonya » Rakott kumliiiiiiiii » Rakott karfiol diétázóknak » Gyergyói rakott puliszka
» Rakott csirke olasz módra » Rakott bundás kenyér » Rakott túrósburgonya » Hússal rakott tészta
» Túrós rakottkrumpli » Rakott Ziti » Rakott gomba kiflivel » Provence-i rakottas
» Rakott kifli » Rakott spenót » Brokkolis rakott tészta » Bajor rakott hús


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.