Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott pacal camembert-rel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg tisztított, fagyasztott pacal,
25 dkg camembert sajt,
2 tojás,
só,
durvára őrölt bors,
1 fej hagyma,
2 evőkanál olaj,
ételízesítő,
egy csokor vágott petrezselyemzöld.

Elkészítés:
A pacalt sós, ételízesítős vízben "rongypuhára" főzöm.
A finomra vágott hagymát az olajon üvegesre párolom, rádobom a pacalt, borsozom és néhányszor átkeverem.
Kihűlés után összekeverem a kisujjnyi csíkokra vágott camembert-rel, a tojásokkal, a petrezselyemzölddel és egy kávéskanál sóval.
A keveréket kivajazott tűzálló tálba teszem és forró sütőben kb fél óra alatt készre sütöm.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott pulykamell » Milánói pacalleves » Görög rakott burgonya » Rakott brokkolis hal
» Húsos rakott tészta » Rakottas cukkini » Rakott csirke gombával » Rakott brokkoli
» Dupla sajtos rakott csirke » Pacalpörkölt kuktában » Rakott csirke 2 » Káposztával rakott párizsi
» Pikáns pacalleves » Gyümölcsös-túrós rakottas » pacal leves » Rakott csirketál


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.