Tutireceptek.hu fejléc

Rakott pacal camembert-rel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg tisztított, fagyasztott pacal,
25 dkg camembert sajt,
2 tojás,
só,
durvára őrölt bors,
1 fej hagyma,
2 evőkanál olaj,
ételízesítő,
egy csokor vágott petrezselyemzöld.

Elkészítés:
A pacalt sós, ételízesítős vízben "rongypuhára" főzöm.
A finomra vágott hagymát az olajon üvegesre párolom, rádobom a pacalt, borsozom és néhányszor átkeverem.
Kihűlés után összekeverem a kisujjnyi csíkokra vágott camembert-rel, a tojásokkal, a petrezselyemzölddel és egy kávéskanál sóval.
A keveréket kivajazott tűzálló tálba teszem és forró sütőben kb fél óra alatt készre sütöm.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott almás-túrós » Zellerrakottas sonkával » Rakott bundás kenyér » Rakott tarhonya
» Rakott csülök » Az én rakott krumplim » Rakott pulykamell » Póréhagymás rakott tészta
» Gombás rakott burgonya » Húsvéti rakott csirkemell » Tojásos rakottkarfiol » Török rakott csirke
» Spenótos rakott tészta » Rakott burgonya gyorsabban » Rakott fasírt » Rakott tészta brokkolival


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.