Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Görög sertésragu recept

Kategória:
 Húsételek
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 személyre:
2 evőkanál olívaolaj
10 dkg vöröshagyma
30 dkg sovány sertéscomb
1 kávéskanál szárított rozmaring
1-2 gerezd fokhagyma
15 dkg gomba
20 dkg zöldpaprika
10 dkg paradicsom
15 dkg ecetes uborka
25 dkg zöldbab
1/2 csokor petrezselyem
1-2 kávéskanál citromlé

Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát a felhevített olajon átfuttatjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott húst, és erős lángon átpirítjuk, a rozmaringgal és sóval őrölt borssal ízesítjük, majd kevés vízzel felengedve, fedő alatt pároljuk. Amikor a hús félig megpuhult, beletesszük a zúzott fokhagymát, a felszeletelt gombát, a karikára vágott zöldpaprikát, paradicsomot, uborkát és a kisebb darabokra vágott zöldbabot. A finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük, majd kevés vizet ráöntve puhára pároljuk. Tálalás előtt citromlével ízesítjük. Egytálételként fogyasztjuk.

Kalóriatartalom: 246 kcal
Szénhidráttartalom: 10 gramm

A receptet beküldte: bibed


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Görög húsgombócok » Görög rántotta » Görög töltött paprika » Mentás görögdinnye saláta
» Görög citromleves 2 » Görög csirkecombok » Görögdinnye szorbet » Sertésragu Budapest módra
» Görög gyümölcsleves » Görög saláta másképp » Pasztíció (görög) » Citromos sertésragu
» Görög Csirke » Halvas (görög) » Görög palacsinta » Cukkinisaláta görögösen


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.