Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gulyásleves Mariann módra recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50-70 dkg marhafelsál v.disznócomb v. pulykamell
5 szál sárgarépa
1-2 szál fehérrépa és paszternák
1 kis fej karalábé
fél zellergumó
fél kg krumpli
lestyán, zellerzöldje, petrezselyem
1 nagy vöröshagyma
3-5 gerezd fokhagyma
zsír a rántásba
1-1 paradicsom és zöldpaprika
törött paprika
só, bors, babérlevél, örölt kömény

Elkészítés:
Finomra vágom a vöröshagymát és amikor üvegesre párolódott pirult, beleteszem a szétnyomott fokhagymát és a piros paprikát.Pici vízzel felengedem, beleteszem az apró kockákra vágott húst és takarék lángon zsírjára pirítom. Ekkor mehet bele a paradicsom és zöldpaprika, amit szintén összevágok.Felengedem annyi vízzel, amennyit kíván a hús és továbbra is takarékon fedővel párolom. Amikor már majdnem puha a hús, beleteszem a karikára vágott zöldségeket és a kockára vágott krumplit.Amikor minden puha, mehetnek bele a zöldfűszerek apróra vágva.

Tanácsok:
Tudom, hogy nem sovány húsból szokás gulyást gőzni, de én csak kifejezetten ínmentes, szálkás húsból eszem meg ezt a levest.

Elkészítési idő: 180 perc

A receptet beküldte: Mariann63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott káposzta Ági módra » Tiramisu Gligi módra » Mariann szelet » Rakott krumpli saját módra
» Kávélikőr brazil módra » Gyros tál arany módra » Máj portugál módra » Gőzgombóc felvidéki módra
» Hátszín Eszterházi módra » Sólet Ági módra » Kongói lepény anyós módra » Zöldbab indiai módra
» Gomba mediterrán módra » Rakott csirke olasz módra » Angol szelet manduli módra » Uborka saláta Görög módra


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.