Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás-diós csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemellfilé
5 dkg vaj
pár evőkanál olaj
2 fej vöröshagyma
kb 1/2 dl száraz bor

bors
bazsalikom
dió
szójaszósz

Elkészítés:
A csirkemellet felvágom csíkokra, megsózom, megborsozom, majd az olaj és vaj keverékén serpenyőben megsütöm. Az a jó, ha nem szárad ki, így ha levet enged, szűrőlapáttal kiszedem és félreteszem. A visszamaradt szaftban megfonnyasztom a karikára vágott vöröshagymát, majd felerősítem a lángot, és beleöntöm a bort. Ha elpárolgott az alkohol, visszapakolom a húst, megszórom bazsalikommal (kb. 3 kiskanálnyi)meglocsolom szójaszósszal, és ráhintem a durvára vágott diót. Összemelegítem, ha szükséges, utánasózok, borsozok, krumplipürével tálalom.

Tanácsok:
Neten talált recept, de beleszerettem, mert egyszerű és fini:)


A receptet beküldte: Chill


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos Tandori csirke » Kefíres rántott csirke » Azték csirke főzve » Csirke római tálban
» Sült rakott csirkemell » Provanszi csirke » Gyümölcsös csirkesaláta » Brokkolis csirkém
» Sajtos rántott csirkemell » Kijevi csirkemell » Sókéregben sült csirke » Csirke
» Ínyenc sajtos csirke » Baconos-sajtos csirke » Tokai részeges csirke » Parmezános csirkemell 1.


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.