Tutireceptek.hu fejléc

Csípős sült csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 egész csirke

A páchoz:
2 dl olaj
3 gerezd fokhagyma összezúzva
őrölt chili
1 evőkanál Piros Arany
1 teáskanál őrölt bors
kevés mustár

Elkészítés:
A pác hozzávalóit a sütés előtti napon összekeverjük, a csirkét bekenjük a kapott szósszal. Közvetlenül sütés előtt besózzuk, kikent tepsibe tesszük. /Én csirkesütőre szoktam ráhúzni, de nem muszáj./ Beborítjuk alufóliával, hogy ne száradjon ki, s ha majdnem megpárolódott, a fóliát levéve megsütjük. Nagyon finom, piros, ropogós, csípős csirkét kapunk. :) Köretként tetszés szerint bármit tálalhatunk, rizst, krumplit, salátát...

Tanácsok:
Ha szép lassan sütjük, biztos átsül!

Elkészítési idő: 75 perc

A receptet beküldte: kate86


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkés csupor » Almába töltött csirkemell » Pikáns csirkemell » Sültcsirke avokádóval
» Csirke torta Kati módra » Borzas csirkecomb » Mákos csirke » Almás csirke II.
» Gombás rakott csirke » Nokedlis csirke » Almás csirkecombok » Baszk csirkemell
» Csirke indiai módon » Csirkenyárs krumpliágyon » Anyák napi csirkemell » Löncssaláta csirkehússal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.