Tutireceptek.hu fejléc

Csípős sült csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 egész csirke

A páchoz:
2 dl olaj
3 gerezd fokhagyma összezúzva
őrölt chili
1 evőkanál Piros Arany
1 teáskanál őrölt bors
kevés mustár

Elkészítés:
A pác hozzávalóit a sütés előtti napon összekeverjük, a csirkét bekenjük a kapott szósszal. Közvetlenül sütés előtt besózzuk, kikent tepsibe tesszük. /Én csirkesütőre szoktam ráhúzni, de nem muszáj./ Beborítjuk alufóliával, hogy ne száradjon ki, s ha majdnem megpárolódott, a fóliát levéve megsütjük. Nagyon finom, piros, ropogós, csípős csirkét kapunk. :) Köretként tetszés szerint bármit tálalhatunk, rizst, krumplit, salátát...

Tanácsok:
Ha szép lassan sütjük, biztos átsül!

Elkészítési idő: 75 perc

A receptet beküldte: kate86


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Chilis-csokis csirke » Csirkemell pörkölt » Csirkés penne » Szilvás csirke
» Tejszínes-tormás csirke » Gombás csirkecomb » Csirkecomb kókuszbundában » Kapros juhtúrós csirkemell
» Sajttal rakott csirkemell » Fűszeres csirkemáj » Csirkemelles saláta » Almás-sajtos rakott csirke
» Alufóliás csirkemell » Csípős csirke, szósszal » Különleges sült csirke » Csirkebrassói


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.