Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott csirke juhtúróval recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 csirkemell,
25 dkg juhtúró,
4 dl tejföl,
1 csomag csuszatészta,
5 dkg füstölt szalonna,
1 tojás,
mustár,
só,
feketebors,
1 evőkanál olaj

Elkészítés:
A tésztát forró vízben főzd ki, és szűrd le. Szeleteld fel a füstölt szalonnát.
A juhtúrót és a tejfölt keverd ki, majd add hozzá a tojást, és kevés borssal és néhány kockányi angolszalonnával dolgozd össze.
Csíkozd fel a csirkét, majd süsd elő.
Egy tűzálló tál aljára tegyél néhány szelet szalonnát, erre jön egy réteg tészta, majd a csirke, utána pedig a juhtúrós öntet.
Szórhatsz rá néhány kocka szalonnát is.
Folytasd a rétegezést úgy, hogy az öntet maradjon legfelül.
Előmelegített sütőben, közepes lángon süsd egy órán át.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spenótos rakott spagetti » Zöldséges csirkecomb » Byrjani csirke: » Barbecue szószos csirke
» Galyasági rakottas » Falusi csirke birsalmával » Egyszerű csirkés lasagne » Rakott tarhonya
» Rakott palacsinta » Csirke torta Kati módra » Sonkás rakott burgonya » Inyenc rakott tészta
» Lecsós -csirkemáj » Diós rakottas » Almás csirke II. » Sajtos csirkemell torta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.