Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkecomb,
6-7 gerezd fokhagyma,
só,
fél ek liszt,
kacsazsír.

Elkészítés:
A csirkecombokat bedörzsölöm sóval és a zsírban mindkét oldalon aranysárgára sütöm. A kettévágott fokhagymagerezdeket is beledobom az edénybe. Felöntöm 2-3 evőkanálnyi vízzel és lefedve nagyon lassú tűznél puhára párolom (a combokat ezalatt néhányszor megforgatom). Végül a combokat egy tálra helyezem, a szétfőtt fokhagymagerezdeket kevés liszttel megkötöm (szükség esetén teszek még hozzá egy evőkanálnyi vizet) és a csirkecombokra öntöm. Burgonyapürével tálalom.


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csípős fokhagymás pecsenye » Nyakkendős csirkecomb » Tartáros csirkecombok » Fokhagymás csirkecsíkok
» Almás csirkecombok » Fokhagymás-mustáros tarja » Fokhagymás krumpli* » Fokhagymás sertésmáj 2
» Kókuszos csirkecomb » Banános csirkecombok » Tepsiben sütött csirkecomb » Fokhagymás spagettisaláta
» Fokhagymás diós pogácsa » Fokhagymás szelet » Csirkecomb római tálban » Fokhagymás tarja Update1


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.