Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkecomb,
6-7 gerezd fokhagyma,
só,
fél ek liszt,
kacsazsír.

Elkészítés:
A csirkecombokat bedörzsölöm sóval és a zsírban mindkét oldalon aranysárgára sütöm. A kettévágott fokhagymagerezdeket is beledobom az edénybe. Felöntöm 2-3 evőkanálnyi vízzel és lefedve nagyon lassú tűznél puhára párolom (a combokat ezalatt néhányszor megforgatom). Végül a combokat egy tálra helyezem, a szétfőtt fokhagymagerezdeket kevés liszttel megkötöm (szükség esetén teszek még hozzá egy evőkanálnyi vizet) és a csirkecombokra öntöm. Burgonyapürével tálalom.


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás Graham kenyér » Ananászos csirkecomb » Csípős fokhagymás pecsenye » Fokhagymás sült burgonya
» Görög csirkecombok » Sóágyon sült csirkecomb » Joghurtos csirkecomb » Csirkecomb gazdagon töltve
» Borsos csirkecomb » Fokhagymás vaj » Csirkecomb almaszósszal » Tengerihal fokhagymásan
» Fokhagymás főtt tészta » Fokhagymás pogácsa » Fokhagymás rakott penne » Fokhagymás sült lapocka


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.