Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkecomb,
6-7 gerezd fokhagyma,
só,
fél ek liszt,
kacsazsír.

Elkészítés:
A csirkecombokat bedörzsölöm sóval és a zsírban mindkét oldalon aranysárgára sütöm. A kettévágott fokhagymagerezdeket is beledobom az edénybe. Felöntöm 2-3 evőkanálnyi vízzel és lefedve nagyon lassú tűznél puhára párolom (a combokat ezalatt néhányszor megforgatom). Végül a combokat egy tálra helyezem, a szétfőtt fokhagymagerezdeket kevés liszttel megkötöm (szükség esetén teszek még hozzá egy evőkanálnyi vizet) és a csirkecombokra öntöm. Burgonyapürével tálalom.


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos csirkecomb » Fokhagymás gombaleves » Répás, töltött csirkecomb » Mustáros csirkecomb
» Fokhagymás diós pogácsa » Almás - fokhagymás karaj » Fokhagymás masni » Fokhagymás újburgonya
» Libacomb fokhagymásan » Fokhagymás ízesítő » Csirkecombok hagymaágyon » Töltött csirkecomb
» Fokhagymás csirkecombok » Fokhagymás ceruzabab » Fokhagymás kapros krémsajt » Tepsiben sütött csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.