Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás, sajtos csirkecombok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
5 db alsó comb
5 db felső comb
7 szem közepes burgonya
1 nagyobb vöröshagyma
1 nagyobb lila hagyma
2 tasak szárnyas fűszersó
ízlés szerint reszelt sajt

olaj

Elkészítés:
A combokat megmosom, megtisztítom. A burgonyát szép egyforma karikára szeletelem.

A tepsibe olajat öntök, persze nem túl sokat. Beleteszem a karikára szeletelt burgonyát, és egy kicsit megsózom.

A burgonyaágyra ráteszem a csirkecombokat, és a fűszersóval mindkét felét befűszerezem.

Félbevágom a hagymákat, majd szeletekre vágom, és kézzel szétmorzsolva rászórom a csirkecombok tetejére.

Előmelegített sütőbe, fólia alatt puhára párolom, majd a fóliát levéve addig sütöm, hogy a bőre szépen ropogósra piruljon.

Mikor már majdnem kész van, ráreszelem a sajtot a tetejére, és addig sütöm még, hogy a sajt szépen ráolvadjon a csirkékre.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos uborkasaláta » Rakottkel hagymás babbal » Sonkás sajtos csiga » Fokhagymás rántott hús
» Sajtos-sonkás őzgerinc » Pici sajtos pogácsája » Göngyölt fokhagymás csülök » Fokhagymás csirkecomb
» Chilis-sajtos ropi » Spenótos-sajtos batyu » Hagymás saláta » Sokáig elálló sajtos rúd
» Almás-hagymás csirke » Sajtos snidlinges kenyér » Sajtos golyók » Fokhagymás omlett gombával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.