Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás, sajtos csirkecombok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
5 db alsó comb
5 db felső comb
7 szem közepes burgonya
1 nagyobb vöröshagyma
1 nagyobb lila hagyma
2 tasak szárnyas fűszersó
ízlés szerint reszelt sajt

olaj

Elkészítés:
A combokat megmosom, megtisztítom. A burgonyát szép egyforma karikára szeletelem.

A tepsibe olajat öntök, persze nem túl sokat. Beleteszem a karikára szeletelt burgonyát, és egy kicsit megsózom.

A burgonyaágyra ráteszem a csirkecombokat, és a fűszersóval mindkét felét befűszerezem.

Félbevágom a hagymákat, majd szeletekre vágom, és kézzel szétmorzsolva rászórom a csirkecombok tetejére.

Előmelegített sütőbe, fólia alatt puhára párolom, majd a fóliát levéve addig sütöm, hogy a bőre szépen ropogósra piruljon.

Mikor már majdnem kész van, ráreszelem a sajtot a tetejére, és addig sütöm még, hogy a sajt szépen ráolvadjon a csirkékre.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Francia sajtostekercs » Szalonnás-hagymás virsli » Hagymás-túrós csirkemell » Fokhagymás ecetes szilva
» Könnyű sajtos rúd » Sajtos zöldségkrémleves » Sajtos tejszínes csirke » Hagymás-krumplis pogácsa
» Fetás-lilahagymás lepény » Sokmagvas-sajtos sós rudak » Sajtos-tejfölös tepsis hús » Sajtos rúd
» Hagymás máj » Tejszínes sajtos hús » Fokhagymás masni » Fokhagymás tészta


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.