Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás, tejfölös csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet csirkemell
3 fej lilahagyma
1 nagy tejföl (375 gramm)
kevés zsíradék

Elkészítés:
A sütőt begyújtom. 170-175 fokra melegítem.
A zsíradékot beleteszem egy tepsibe. Ráhelyezem a csirkemellet és beteszem a sütőbe.
A lilahagymát feldarabolom. Összekeverem a tejföllel, ízlés szerint sóval, borssal, ételízesítővel.
Mikor a csirkemellek félig megsültek, megkenem őket a tejfölös masszával és köréjük is helyezek.
Mikor megsült a csirkemell, tálalom.

Tanácsok:
Az ételízesítő, só, bors a csirkemellre is tehető.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: morris07


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Újhagymás spárgaleves » Tésztasaláta csirkemellel » Almás rakott csirkemell » Fokhagymás tört burgonya
» Részeg csirkemell » Fűszeres csirkemell » Almás csirkemellfilé » Fokhagymás-joghurtos öntet
» Juhtúrós-tejfölös burgonya » Hagymás krumpli egytál » Mustáros csirkemellcsíkok » Pikáns csirkemell
» Tejfölös sajtos tojás » Almás-hagymás saláta » Színes csirkemell » Csirkemell rétegesen


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.