Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás, tejfölös csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet csirkemell
3 fej lilahagyma
1 nagy tejföl (375 gramm)
kevés zsíradék

Elkészítés:
A sütőt begyújtom. 170-175 fokra melegítem.
A zsíradékot beleteszem egy tepsibe. Ráhelyezem a csirkemellet és beteszem a sütőbe.
A lilahagymát feldarabolom. Összekeverem a tejföllel, ízlés szerint sóval, borssal, ételízesítővel.
Mikor a csirkemellek félig megsültek, megkenem őket a tejfölös masszával és köréjük is helyezek.
Mikor megsült a csirkemell, tálalom.

Tanácsok:
Az ételízesítő, só, bors a csirkemellre is tehető.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: morris07


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Medvehagymás fűszervaj » Brokkoli fokhagymás vajban » Hagymás töltött tojás » Juhtúrós-tejfölös burgonya
» Fokhagymás hátszín » Fokhagymás sült máj » Fokhagymás sült csuka » Tejfölös karaj
» Napsugár csirkemell » Gyöngyhagymás tészta » Hagymás sonkasaláta » Göngyölt fokhagymás csülök
» Tejfölös-sajtos brokkoli » Fokhagymás brokkolisaláta » Fokhagymás rák » Zöldséges csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.