Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás, tejfölös csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet csirkemell
3 fej lilahagyma
1 nagy tejföl (375 gramm)
kevés zsíradék

Elkészítés:
A sütőt begyújtom. 170-175 fokra melegítem.
A zsíradékot beleteszem egy tepsibe. Ráhelyezem a csirkemellet és beteszem a sütőbe.
A lilahagymát feldarabolom. Összekeverem a tejföllel, ízlés szerint sóval, borssal, ételízesítővel.
Mikor a csirkemellek félig megsültek, megkenem őket a tejfölös masszával és köréjük is helyezek.
Mikor megsült a csirkemell, tálalom.

Tanácsok:
Az ételízesítő, só, bors a csirkemellre is tehető.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: morris07


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös-kapros gombaleves » Rakottkel hagymás babbal » Hagymás mozzarellás tészta » Tejfölös zöldbab pörkölt
» Tejfölös burgonya » Tejfölös nokedli » Csirkemell barackosan » Tojásos-kapros csirkemell
» Hagymás babsaláta » Rakott csirkemell gombával » Mustáros csirkemellek » Gyömbéres csirkemell
» Tejfölös szőlőtorta » Banános csirkemell » Hagymás-krumplis lepény » Csirkemell zöldségágyon


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.