Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás virsli recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
0,5l víz, 0,25l ecet, 4-5db babérlevél, 6-7db szegfűbors, 2e.k mustármag, 3dkg só,
15dkg cukor, 50dkg virsli, 5-6 fej hagyma,

Elkészítés:
Hozzávalókat össze forralom :víz,babérlevél,mustármag,szegfűbors,só,cukor.A hagymát cikkekre vágom.Az összeforralt lét le hütőm és hozzá adom az ecetet.Hagymát,virslit üvegbe teszem és rá önt a lét ,le zárom.Egy hét múlva fogyasztható. Hütőben tárolandó.

Tanácsok:
Mi 2-3 nap múlv már meg szoktuk kezdeni.1,5 üvegre elég a lé.A lé lehetöleg lepje el a virslit.Másnapos gyomorra nagyon jó.Jó étvágyat hozzá.


A receptet beküldte: brassai75

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Foghagymás rántott krumpli » Fokhagymás tarja » Hagymás burgonyasaláta » Hagymás hús kínai módra
» Medvehagymás fűszervaj » Faddi fokhagymás csuka » Almás-hagymás hal » Hagymás tepertőkrém
» Rakott hagymás csirke » Szalonnás-hagymás virsli » Fokhagymás sült krumpli » Hagymás-krumplis lepény
» Hagymás sajtos galuska » Fokhagymás újburgonya » Zöldséges bulgur virslivel » Póréhagymás csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.