Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás virsli recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
0,5l víz, 0,25l ecet, 4-5db babérlevél, 6-7db szegfűbors, 2e.k mustármag, 3dkg só,
15dkg cukor, 50dkg virsli, 5-6 fej hagyma,

Elkészítés:
Hozzávalókat össze forralom :víz,babérlevél,mustármag,szegfűbors,só,cukor.A hagymát cikkekre vágom.Az összeforralt lét le hütőm és hozzá adom az ecetet.Hagymát,virslit üvegbe teszem és rá önt a lét ,le zárom.Egy hét múlva fogyasztható. Hütőben tárolandó.

Tanácsok:
Mi 2-3 nap múlv már meg szoktuk kezdeni.1,5 üvegre elég a lé.A lé lehetöleg lepje el a virslit.Másnapos gyomorra nagyon jó.Jó étvágyat hozzá.


A receptet beküldte: brassai75

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrós medvehagymás krém » Medvehagymás pogácsa II. » Virslis rakott tál » Hagymás aprópecsenye
» Fokhagymás-diós lapcsánka » Fokhagymás csirkemáj sütve » Virslis rizs » Virslis tekercsek
» Fokhagymás tészta » Sajtos-virslis kígyórétes » Hagymás édesburgonya » Csirkés hagymasaláta
» Gyöngyhagymás tészta » Hagymás kukoricapuffancs » Szalonnás hagymás krumpli » Töltött rántott virsli


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.