Tutireceptek.hu fejléc

Hamis Francia Krémes recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Hamis francia krémes

Hozzávalók: vajas keksz (60 db)
3 cs vaniliás pudingpor
1 l. tej
25 dkg rama
1/2 liter habtejszín
2 cs. habfixáló
cukor

Elkészítés:
Elkészítés: A 3 db. pudingporból egy liter tejjel, kevés cukorral sűrű pudingot főzünk, ha kihűlt hozzáadunk egy rama margarint,
géppel haborsra keverjük.
Lerakunk egy tepsi aljára egy sor kekszet,ráöntjük a pudingos krémet, erre is egy sor kekszet, majd erre a kemény
habfixálóval felvert tejszínt, újabb sor keksszel befedjük. Erre cukormázat teszünk, majd hűtőszekrényben tesszük .
Cukormáz: 20 dkg kristálycukor, 2- 3 evőkanál kávé, vagy 1 g. instant kávé, 4-5 evőakál tej, 5 dkg vaj.
A cukrot a kávéval és a tejjel takaréklángon melegítjük, amíg a cukor fel nem oldódik, utána sűrűsödésig keverjük,
majd a gázt kikapcsolva 5 dkg vajat keverünk bele. ráöntjük a keksz tetejére, hűtőbe rakjuk.


Jó étvágyat:))

Tanácsok:
Nagyon finom és nem kell sütni!!!!!

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: pick-kati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hamis gyros » Hamis tortilla csirkével » Hamis somlói ünnepek után » Sajtos krémes
» Májkrémes pirítós » Sajtkrémes kiflik » Lencsekrémes pirítós » Citromos krémes szelet
» Diókrémes tekercs » Kókuszkrémes szelet » Karamellkrémes palacsinta » Az én francia krémesem
» Kijevi krémes » Saci krémese » Krémes torta » Grízes-krémes süti


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.