Tutireceptek.hu fejléc

Töltött franciakenyér recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 tojás
20 dkg ementáli sajt
15 dkg főtt sonka
1 csemegeuborka
10 dkg vaj
20 dkg krémsajt
1 teáskanál só
1 teáskanál mustár
fél teáskanál fehérbors
1 bagett, vagy franciakenyér

Elkészítés:
A tojást keményre főzzük és apró kockára vágjuk. Lereszeljük a sajtot, a sonkát és az uborkát is apró kockára vágjuk. A vajat a krémsajttal és a fűszerekkel habosra keverjük, mustárral ízesítjük. Minden hozzávalót összekeverünk és megkenjük a kettévágott bagettet. Hűtjük, vagy alufóliába csavarva 20 percig sütjük 200 fokon. Karikákra felszeleteljük és tálaljuk.

Tanácsok:
4 személyre van a recept. Egy adag 1020 kalóriát tartalmaz.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 4080 kcal

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fahéjas töltött fánk » Töltött zsemle - 2 » Töltött karaj » Hússal töltött gombafejek
» Töltött rántotta » Tonhallal töltött paprika » Galyasági töltött paprika » Töltött gombóc almával
» Tojással töltött karalábé » Családi töltött csirke » Töltött pizza (calzone) » Gyors kifli (töltött)
» Túróval töltött burgonya » Töltött fogoly » Gombával töltött cékla » Töltött zsemlécske


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.