Tutireceptek.hu fejléc

Töltött franciakenyér recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 tojás
20 dkg ementáli sajt
15 dkg főtt sonka
1 csemegeuborka
10 dkg vaj
20 dkg krémsajt
1 teáskanál só
1 teáskanál mustár
fél teáskanál fehérbors
1 bagett, vagy franciakenyér

Elkészítés:
A tojást keményre főzzük és apró kockára vágjuk. Lereszeljük a sajtot, a sonkát és az uborkát is apró kockára vágjuk. A vajat a krémsajttal és a fűszerekkel habosra keverjük, mustárral ízesítjük. Minden hozzávalót összekeverünk és megkenjük a kettévágott bagettet. Hűtjük, vagy alufóliába csavarva 20 percig sütjük 200 fokon. Karikákra felszeleteljük és tálaljuk.

Tanácsok:
4 személyre van a recept. Egy adag 1020 kalóriát tartalmaz.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 4080 kcal

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött lepény (Olcsó) » Töltött ostya II. » Töltött lilahagyma » Töltött szendvics
» Töltött káposzta Ági módra » Gombás töltött csirke » Húsos töltött gomba » Májjal töltött tojás
» Töltött Gomba » Rizzsel töltött póréhagyma » Májkrémmel töltött fánk » Hússal töltött újburgonya
» Bolognai töltött cukkini » Töltött-sült burgonya » Koktélrákkal töltött gomba » Töltött patisszon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.