| Hátszínszelet sáfránnyal receptEgytálételek Hozzávalók: 40dkg hátszín egy doboz gomba egy kis doboz kukorica főtt zöldborsó egy zöld paprika olaj, egy-két csepp szójaszósz 2-3 kanál liszt só , bors, szekfűbors, fahéj, sáfrány, kakukkfű, őrölt gyömbér,-kardamommag . Elkészítés: A hússzeleteket az olajon megsütöm majd puhára párolom. Amikor megpuhult kiszedem az edényből és a visszamaradt olajon a lisztet aranysárgára pirítom majd felengedem vizzel. Beleteszem a gombát, kukoricát, zöldborsót és a kockára vágott paprikát. Sózom, fűszerezem a sáfrányt is beleteszem. Hagyom egy kicsit összefőni majd belehelyezem a megpuhult húst.A szójaszószt a végén teszem hozzá. Párolt rizzsel tálalom. Jó étvágyat! A receptet beküldte: 82virag82 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |