Tutireceptek.hu fejléc

Hátszínszelet sáfránnyal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40dkg hátszín
egy doboz gomba
egy kis doboz kukorica
főtt zöldborsó
egy zöld paprika
olaj, egy-két csepp szójaszósz
2-3 kanál liszt
só , bors, szekfűbors, fahéj, sáfrány, kakukkfű, őrölt gyömbér,-kardamommag .

Elkészítés:
A hússzeleteket az olajon megsütöm majd puhára párolom. Amikor megpuhult kiszedem az edényből és a visszamaradt olajon a lisztet aranysárgára pirítom majd felengedem vizzel. Beleteszem a gombát, kukoricát, zöldborsót és a kockára vágott paprikát. Sózom, fűszerezem a sáfrányt is beleteszem. Hagyom egy kicsit összefőni majd belehelyezem a megpuhult húst.A szójaszószt a végén teszem hozzá.
Párolt rizzsel tálalom.

Jó étvágyat!


A receptet beküldte: 82virag82


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott bab » Csőben sült sonkás penne » Rakott szalonnás csirkemell » Májas karfiol
» Fokhagymás sült burgonya » Túrós palacsinta pörccel » Rakott gomba másképp » Párizsi Atkinshez
» Tejfölös sült paprika » Mexikói chilis csirke » Rakott krumpli Ági módra » Brokkoli felfújt
» Túrógombóc édes tejföllel » Coq au vin » Sheperd's Pie (nagyon finom) » Sajtos lepényfalatok


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.