Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hercegnőburgonya recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1 kg burgonya
4 tojássárgája
½ dl tejszín
25 dkg reszelt sajt
1 kk. mustár
frissen õrölt bors

Elkészítés:
A sütõt forróra elõmelegítjük (210°C).
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben megfõzzük, leszûrjük és áttörjük.
A tojássárgákat a tejszínnel, a sajttal, a mustárral és a borssal simára keverjük és a burgonyához adjuk.
Kivajazunk egy tepsit, és a nyomózsákba töltött burgonyából kis "csókokat" nyomunk rá. 20 perc alatt aranysárgára sütjük.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paradicsomos rizs » Kelkáposztás rizs. » Tarhonya kuktában » Köret sütőtökből
» Barna galuska » Zöldséges rizs » Parasztkrumpli » Bormártás
» A tuti rizsfőzés módszere » Zöldséges sushi » Fűszeres, zöldborsós rizs » Cukkini-krokett
» Dinsztelt vörös káposzta » Tejszínes sült rizs » Tepsis sajtos burgonyapüré » Köles-tál


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.