Tutireceptek.hu fejléc

Hercegnőburgonya recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1 kg burgonya
4 tojássárgája
½ dl tejszín
25 dkg reszelt sajt
1 kk. mustár
frissen õrölt bors

Elkészítés:
A sütõt forróra elõmelegítjük (210°C).
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben megfõzzük, leszûrjük és áttörjük.
A tojássárgákat a tejszínnel, a sajttal, a mustárral és a borssal simára keverjük és a burgonyához adjuk.
Kivajazunk egy tepsit, és a nyomózsákba töltött burgonyából kis "csókokat" nyomunk rá. 20 perc alatt aranysárgára sütjük.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt karalábé » Sonkás zöldbab » Sajtos sült rizsgolyók » Sáfrányos rizs
» Pikáns szósz csirkéhez » Céklás rizottó » Arancini olasz rizsgolyók » Sörös párolt káposzta
» Gombás Csirkeragu » Bajor pogácsa » Almás párolt lilakáposzta » Hercegnő burgonya(köret)
» Párolt gomba » Köles-tál » Paradicsomos rizs » Sültkrumli lepcsánka


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.