Tutireceptek.hu fejléc

Hideg zöld leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 nagy érett avokádó,
1 10 centis friss uborka,
1-1 csokor friss bazsalikom,
és petrezselyemlevél,
1 kisebb édeskömény,
néhány endívialevél,
5 dkg kimagozott zöld olívabogyó,
8 dl zöldséglé,
3 evőkanál citromlé,
2 dl tejszín,
só,bors

Elkészítés:
Az avokádókat hámozzuk meg,magozzuk ki,és a húsát vágjuk darabokra.Adjunk hozzá zöldséglevet és turmixoljuk el.Ha elkészült az avokádós zöldséglé,keverjük hozzá az összes zöldséglevünket,ízesítsük sóval,borssal és citromlével.Az uborkát vágjuk vékony csíkokra a fűszer növényeket pedig ollóval szeljük fel.
A felszelt zöldségeket és az olívabogyót adjuk az avokádós léhez,és tálalás előtt keverjük el a tejszínnel.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hüsítő sárgadinnyeleves » Ír Burgonyaleves » Nyers sóskaleves » Könnyed spárgaleves
» Lebencsleves Ági módra » Mézes fehérrépaleves » Kukorica-krémleves (vegan) » Könnyű spárga leves
» Lakodalmas pacalleves » Olasz gesztenyekrém-leves » Sárgarépa leves » Zöldségleves marhahússal
» Hideg hústál » Tésztaleves » Brokkolileves csirkemájjal » Hideg sonkás sajttekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.