Tutireceptek.hu fejléc

Gombás hagymaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
vöröshagyma
fokhagyma
gomba
olaj, vaj

tbors
húsleves alaplé vagy víz
tejszín
sonka

Elkészítés:
A vöröshagymát felkarikázzuk, a fokhagymát és a gombát szeletekre vágjuk, sózzuk borsozzuk és olaj vaj keverékén megpároljuk.
Ha puha, felengedjük az alaplével, ízesítjük, belekeverjük a tejszínt és felforraljuk.

A tányérba rakjuk az apró kockára vágott sonkát, majd rámerjük a forró levest.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás harcsapaprikás » Gombás kocka 2. » Svéd gombasaláta » Gombás-rizs
» Gombás burgonyaleves » Gombás rakott káposzta » Gombás-orsó » Gombás szarvas-steak
» Egybensült gombás fasírt » Gombás csirkecombok » Gombás rakott kifli » Gombás- sajtos csirkemell
» Sonkás-gombás karaj » Tojásos-gombás krumpli » Gombás tofu rizzsel » Angol hagymaleves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.