Tutireceptek.hu fejléc

Gombás hagymaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
vöröshagyma
fokhagyma
gomba
olaj, vaj

tbors
húsleves alaplé vagy víz
tejszín
sonka

Elkészítés:
A vöröshagymát felkarikázzuk, a fokhagymát és a gombát szeletekre vágjuk, sózzuk borsozzuk és olaj vaj keverékén megpároljuk.
Ha puha, felengedjük az alaplével, ízesítjük, belekeverjük a tejszínt és felforraljuk.

A tányérba rakjuk az apró kockára vágott sonkát, majd rámerjük a forró levest.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spenótos-gombás tészta » Gombás-sajtos sült tészta » Gombás cukkini lepény » Gombás tarja tepsiben
» Csirkés-gombás fussili » Póréhagymaleves » Gombas szelet egyszeruen » Gombás tengeri hal
» Gombás-hagymás lepény » Gombás töltött csirke » Gombás csirkeszárny » Gombás zakuszka
» Sonkás-gombás Tortilla » Gombás szelet sajttal » Gombás csirke másképpen » Gombás- sajtos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.