Tutireceptek.hu fejléc

Gombás hagymaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
vöröshagyma
fokhagyma
gomba
olaj, vaj

tbors
húsleves alaplé vagy víz
tejszín
sonka

Elkészítés:
A vöröshagymát felkarikázzuk, a fokhagymát és a gombát szeletekre vágjuk, sózzuk borsozzuk és olaj vaj keverékén megpároljuk.
Ha puha, felengedjük az alaplével, ízesítjük, belekeverjük a tejszínt és felforraljuk.

A tányérba rakjuk az apró kockára vágott sonkát, majd rámerjük a forró levest.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rókagombás omlett » Tejfeles gombás húsi » Gombás hal palacsintaágyon » Gombás, csirkés lasagne
» Gombás csomagok » Gombás kocka 3 » Chilis gombás pecsenye » Gombás, tükörtojásos tarja
» Gombás csirkevagdalt » Sült hal gombás mártásban » Juhtúrós gombasaláta » Gombás cukkini lepény
» Gombás szoljanka » Őszi almás-gombás rizottó » Gombás knédli » Gombás fasírtpogácsa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.