Tutireceptek.hu fejléc

Hólabda 2. recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6 db tojás
6 evőkanál liszt
6 evőkanál cukor
6 evőkanál víz
1 cs. sütőpor
1-2 evk kakaópor

A krémhez:

1/2 l. tej
4 evőkanál liszt
20 dkg porcukor
1 cs. vaníliás cukor
1 db ráma margarin
kókuszreszelék

olvasztott csoki díszíteni

Elkészítés:
A hozzávalókat piskóta szerűen kikeverjük, majd megsütjük. Ha kihűlt, félbevágjuk.

Közben elkészítjük a krémet:

A lisztet a tejjel és a cukrokkal sűrűre főzzük. Amikor langyos hozzákeverjük a rámát.
Kicsit hűlni hagyjuk, és megkenjük vele a lapot, majd kb. 5cm átmérőjű pogácsákat szaggatunk belőle. Egyesével kívülről is bekenjük krémmel, majd a kókuszreszelékbe forgatjuk. Kicsit hűtőbe rakjuk, majd az olvasztott csokival "lecsíkozzuk".


A receptet beküldte: Pné Veronika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hólabda2 » Andland Hólabdája » Hólabdatorta » Ropogós hólabda
» Hólabda süti » Hólabda » Hólabda anyós módon » Hólabda torta
» Hólabda / kozáksapka » Hólabdácska » Hólabda Mártitól » Szerelmes levél
» Pettyes mézes » Fánkocska » Macskaláb » Cukros pitém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.