Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hólabda 2. recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6 db tojás
6 evőkanál liszt
6 evőkanál cukor
6 evőkanál víz
1 cs. sütőpor
1-2 evk kakaópor

A krémhez:

1/2 l. tej
4 evőkanál liszt
20 dkg porcukor
1 cs. vaníliás cukor
1 db ráma margarin
kókuszreszelék

olvasztott csoki díszíteni

Elkészítés:
A hozzávalókat piskóta szerűen kikeverjük, majd megsütjük. Ha kihűlt, félbevágjuk.

Közben elkészítjük a krémet:

A lisztet a tejjel és a cukrokkal sűrűre főzzük. Amikor langyos hozzákeverjük a rámát.
Kicsit hűlni hagyjuk, és megkenjük vele a lapot, majd kb. 5cm átmérőjű pogácsákat szaggatunk belőle. Egyesével kívülről is bekenjük krémmel, majd a kókuszreszelékbe forgatjuk. Kicsit hűtőbe rakjuk, majd az olvasztott csokival "lecsíkozzuk".


A receptet beküldte: Pné Veronika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hólabda2 » Hólabda anyós módon » Ropogós hólabda » Hólabda Mártitól
» Hólabda torta » Hólabda süti » Hólabdatorta » Hólabda
» Andland Hólabdája » Hólabdácska » Hólabda / kozáksapka » Rusian sapkák :)
» Citrom-szelet » Csokoládés banános tekercs » Csokis, lekváros kocka » Bögrés süti egyszerűen


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.