Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyés káposztaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kis fej káposzta
20 dkg császárszalonna
2 evőkanál vaj
25 dkg gesztenye
fél evőkanál szójaszósz
5 dl zöldségleves (leveskockából)
őrölt bors


Elkészítés:
Behasítjuk a gesztenyéket, forró sós vízben 20 percig héjastól főzzük, majd leszűrjük, és hagyjuk száradni. Amikor kihűlt, meghámozzuk. A szalonnát kockákra vágjuk, és kivajazott serpenyőben megpirítjuk. Beletesszük a darabokra vágott káposztát, sózzuk, borsozzuk, ráöntjük a húslevest meg a szójaszószt, és belerakjuk a gesztenyét. Kislángon, néha megkeverve 15 percig főzzük.


A receptet beküldte: madar6@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyés Charlotte » Fogyis káposztaleves » Gesztenyés töltött karaj » Gesztenyés kosarak
» Gesztenyés szelet » Gesztenyés keksz rolád » Csokis-gesztenyés szelet » Gesztenyés pulykatekercs
» Gesztenyés gyöngytyúkleves » Gesztenyés pite » Káposztaleves csülökkel » Tojásos káposztaleves
» Gesztenyés muffin » Nagyi gesztenyés tekercse » Gesztenyés őrület » Gesztenyés rolád


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.