Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyés káposztaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kis fej káposzta
20 dkg császárszalonna
2 evőkanál vaj
25 dkg gesztenye
fél evőkanál szójaszósz
5 dl zöldségleves (leveskockából)
őrölt bors


Elkészítés:
Behasítjuk a gesztenyéket, forró sós vízben 20 percig héjastól főzzük, majd leszűrjük, és hagyjuk száradni. Amikor kihűlt, meghámozzuk. A szalonnát kockákra vágjuk, és kivajazott serpenyőben megpirítjuk. Beletesszük a darabokra vágott káposztát, sózzuk, borsozzuk, ráöntjük a húslevest meg a szójaszószt, és belerakjuk a gesztenyét. Kislángon, néha megkeverve 15 percig főzzük.


A receptet beküldte: madar6@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokis-gesztenyés szelet » Gesztenyés pulykatekercs » Gesztenyés piskótarolád » Gesztenyés kocka
» Gesztenyés muffin 2 » Finom gesztenyés sutemény » Gesztenyés kehely » Gesztenyés krém
» Gesztenyés omlett » Gesztenyés falatka » Fácán gesztenyés almával » Gesztenyés-kekszes tekercs
» Gesztenyés kosarak » Nagyi gesztenyés tekercse » Gesztenyés torta » Legényfogó káposztaleves


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.