Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsos krumpli kazal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
80 dkg burgonya,
20 dkg sült vagy főtt hús,
1 fej vöröshagyma ,
1-1,5 dl húsleves,
vaj,
kevés olaj ,
1 kávéskanál liszt,
1 evőkanál zsemlemorzsa,
reszelt sajt,
só.

Elkészítés:
A meghámozott nyers krumplit tökgyalun, vagy nagy lyukú reszelőn reszeld le (a levét csorgasd le), a húst vágd apróra, vagy daráld le, a hagymát leheletnyi olajon pirítsd
aranysárgára. Majd ezeket keverd össze alaposan, sózd, s simítsd egy kivajazott tűzálló tálba.
A tetejét hintsd meg a liszttel, locsold meg a húslevessel, szórd meg reszelt sajttal és zsemlemorzsával, majd tedd előmelegített sütőbe, s süsd, amíg a teteje meg nem pirul.
A tálalás előtt olvasztott vajjal is meglocsolhatod.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbabos rakott krumpli » Töltött krumplis fánk » Húsos kínai kel-leves » Ropogós krumpligombóc
» Vendégváró krumplisaláta » Krumplibaba » Magyaros húsos rétes » Krumplifőzelék
» Lángos paprikás krumpliból » Tejfölös krumplifuta » Spenótos-húsos finomság » Fokhagymás krumplileves
» Húsos spárgaragu » Húsos tészta konzervből » Rakott krumpli 2 » Húsos rizsgombóc


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.