Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsos malackák recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6-8 szép nagy szelet sovány comb vagy karaj
30 dkg darált hús

bors
majoránna
zsír
pirospaprika
fokhagyma
kevés víz

Elkészítés:
Klopfoljuk ki a hússzeleteket, sózzuk, borsozzuk. Egy tálba keverjük össze a darált húst és a fűszereket. Ezt töltsük a húsba, és csavarjuk fel, tűzzük össze, hogy a töltelék ne folyjon ki. Egy nagy teflonserpenyőbe tegyünk kevés zsiradékot, és forrósítsuk fel. Helyezzük bele a húsokat, minden oldalát süssük pirosra (3-3 perc). Majd öntsünk alá úgy 1 dl vizet, és lassú tűzön pároljuk puhára. Burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Darálthúsos zöldbab » Marhahúsos kuszkusz » Húsos lángos » Rakott husos tészta
» Húsos tojásos » Malackák » Bugaci húsos palacsinta » Rakott húsos zöldség
» Zöldséges-húsos ragu » Húsos ragu » Húsos-gombás kagylótészta » Húsos palacsintatekercs
» Húsos lepény » Húsos burgonyás gomboc » Húsos, gombás fasirt » Husos lazania


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.