Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsos rolád recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 tojás sárgája
pici só
3 evőkanál liszt
kevés zsír vagy olaj
2 evőkanálnyi reszelt vöröshagyma
negyed kiló nyers, vagy maradék sült hús (borjú, sertés, szárnyas)
kevés bors
egy deci tejfel
kevés forró vaj, kevés reszelt sajt

Elkészítés:
4 tojássárgáját ízlés szerint sóval kikeverek, a fehérjét kemény habbá verve hozzáadom és folytonos keverés közt lassan 3 evőkanál lisztet hintek bele, és sütőben, tepsiben megsütöm.
Kevés zsíron 2 evőkanálnyi reszelt vöröshagymát fonnyasztok és negyed kiló nyers, vagy maradék sült húst átdarálok, a hagymával együtt sózva, borsozva egy negyedóráig párolom, azután a tűzről levéve, egy deci tejfelt keverek bele.Ezt a tölteléket rákenem a kész tésztára, összesodrom, visszateszem a sütőbe melegedni és forró vajjal leöntve, reszelt sajttal meghintve tálalom.


A receptet beküldte: Rochlitz Szilveszterné


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fagyis rolád » Sajtos húsrolád » Húsos karfiol » Túró Rudi piskóta rolád
» Tepsis-húsos burgonya » Húsos tojásos » Csirkehúsos rakott tészta » Sajttal töltött borjúrolád
» Macskaszem rolád » Mogyorókrémes rolád » Húsos rakott karalábé » Csókis banán rolád
» Húsos pite » Húsos kifli » Húsrolád » Húsos tészta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.