Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsos rolád recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 tojás sárgája
pici só
3 evőkanál liszt
kevés zsír vagy olaj
2 evőkanálnyi reszelt vöröshagyma
negyed kiló nyers, vagy maradék sült hús (borjú, sertés, szárnyas)
kevés bors
egy deci tejfel
kevés forró vaj, kevés reszelt sajt

Elkészítés:
4 tojássárgáját ízlés szerint sóval kikeverek, a fehérjét kemény habbá verve hozzáadom és folytonos keverés közt lassan 3 evőkanál lisztet hintek bele, és sütőben, tepsiben megsütöm.
Kevés zsíron 2 evőkanálnyi reszelt vöröshagymát fonnyasztok és negyed kiló nyers, vagy maradék sült húst átdarálok, a hagymával együtt sózva, borsozva egy negyedóráig párolom, azután a tűzről levéve, egy deci tejfelt keverek bele.Ezt a tölteléket rákenem a kész tésztára, összesodrom, visszateszem a sütőbe melegedni és forró vajjal leöntve, reszelt sajttal meghintve tálalom.


A receptet beküldte: Rochlitz Szilveszterné


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mogyorókrémes rolád » Kelkáposzta rolád » Birkahúsos kukoricakása » Hortobágyi húsos gombóc
» Húsos krumpli kazal » Húsos pirog » Sumadiai rolád » Csirkehúsos rizottó
» Zöldséges-húsos ragu » Húsos burgonyagombóc » Banános-csokis rolád » Húsos lepény
» Húsos zöldségtokány » Zöldséges-pulykahúsos pita » Gesztenyés keksz rolád » Epres piskótarolád


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.