Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húspástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
50 dkg sertéshús
1 nagy fej vöröshagyma
3 evőkanál olaj
pirospaprika
majoranna

4 keménytojás
1 evőkanál vaj
1 gerezd fokhagyma
1 evőkanál mustár

Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockákra vágott húst, paprikával, majorannával, sóval fűszerezzük. Lefedve, lassú tűzön, rövid lével puhára pároljuk. Ha lehűlt ledaráljuk. A főtt tojásokat villával összetörjük és a húsmasszához adjuk a zúzott fokhagymával, a vajjal és a mustárral együtt, amikkel alaposan összedolgozzuk.

Tanácsok:
Zsemlét, vagy toastkenyeret vastagon megkenünk a pástétommal és zöldpaprikát teszünk rá.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marhahúspástétom » Húsvét utáni húspástétom » Húspástétom tésztában » Pikáns húspástétom
» Narancsos kacsahúspástétom » Huspastetom Maris modra » Fokhagymás húspástétom » Brusshetta
» Juhtúrós sonkatekercs » Spenótos körözött » Párizsi csirkemellből » Sajtkrém fetával
» Bundás szendvics » Olívakrém » Füstölt lazackrém » Sajt puding


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.