Tutireceptek.hu fejléc

Húspástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
50 dkg sertéshús
1 nagy fej vöröshagyma
3 evőkanál olaj
pirospaprika
majoranna

4 keménytojás
1 evőkanál vaj
1 gerezd fokhagyma
1 evőkanál mustár

Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockákra vágott húst, paprikával, majorannával, sóval fűszerezzük. Lefedve, lassú tűzön, rövid lével puhára pároljuk. Ha lehűlt ledaráljuk. A főtt tojásokat villával összetörjük és a húsmasszához adjuk a zúzott fokhagymával, a vajjal és a mustárral együtt, amikkel alaposan összedolgozzuk.

Tanácsok:
Zsemlét, vagy toastkenyeret vastagon megkenünk a pástétommal és zöldpaprikát teszünk rá.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húspástétom tésztában » Húsvét utáni húspástétom » Huspastetom Maris modra » Marhahúspástétom
» Pikáns húspástétom » Narancsos kacsahúspástétom » Fokhagymás húspástétom » Padlizsánkrém:
» Sárgaborsókrém » Kolbászos sajtkrém » Pikáns melegszendvicskrém » Májjal töltött tojás
» Káposztás kifli » Sertés májkrém » Hideg sonkás sajttekercs » Rántott szendvics 3.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.