Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pikáns húspástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
35 dkg sült sertéshús
10 dkg füstölt szalonna
3 kemény tojás
15 dkg vaj vagy margarin
2-3 ecetes uborka
2-3 evőkanál mustár
só ,ö.bors,pástétomfűszer

Elkészítés:
A húst a füstölt szalonnával kétszer ledaráljuk,a vajjal habosra keverjük,az apró kockára vágott uborkát hozzáadjuk.A fűszerekkel izlés szerint ízesítjük.
Vizezett alufóliára téglalap alakra símítjuk.A kemény tojásokat sorban ráfektetjük és a fólia segítségével felgöngyöljük,legalább egy napra a hűtőbe tesszük(nem mélyhűtőbe).
Vizes késsel újnyi vastag szeletekre vágjuk.
Díszíthető uborka és főtt tojás karikával.

Tanácsok:
Pirítóst szoktam mellé adni.De friss kenyérrel is finom!


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsvét utáni húspástétom » Hagymaleves pikánsan » Pikáns hústekercsek » Huspastetom Maris modra
» Őzcomb pikáns mártással » Vegyespikáns lekvár » Marhahúspástétom » Pikáns karfiol
» Pikáns húsos palacsinta » Pikáns sajtostáska » Pikáns metélt palacsinta » Pikáns húsgombóc leves
» Pikáns francia hagymaleves » Borjúsült pikáns mártással » Pikáns nyúlpörkölt » Pikáns halgombócleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.