Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás húspástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 kis doboz vagdalthús-konzerv, 2 gerezd fokhagyma, 1 teáskanál mustár, 1 teáskanál ketchup, 5 dkg margarin, 1 közepes nagyságú fõtt burgonya, 1 evõkanál tejföl, 1 mokkáskanál törött bors, ízlés szerint só.

Elkészítés:
A dobozából kibontott vagdalthúst és a burgonyát apró lyukú darálón ledaráljuk, majd hozzáadjuk a megtisztított és összezúzott fokhagymát. Ezután beledolgozzuk a tejfölt, a mustárt, a ketchupot és a borssal, sóval ízesítjük. Hozzáadjuk a megpuhított margarint, és az egészet habosra keverjük. (Elektromos habverõvel szinte pillanatok alatt elvégezhetõ.) Meleg vagy hideg szendvicskrémnek egyaránt felhasználható.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás tengeri halfilé » Fokhagymás libacomb » Fokhagymás tejfölös tészta » Fokhagymás-diós lapcsánka
» Fokhagymás-fűszeres lazac » Fokhagymás-gombás spagetti » Fokhagymás csirkecombok » Fokhagymás sült máj
» Fokhagymás, kapros uborka » Faddi fokhagymás csuka » Fokhagymás tarja Update1 » Fokhagymás sertésmáj 2
» Fokhagymás cukkíni » Csípős fokhagymás pecsenye » Fokhagymás, tepsis csülök » Fokhagymás sültzöldségek


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.