Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás húspástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 kis doboz vagdalthús-konzerv, 2 gerezd fokhagyma, 1 teáskanál mustár, 1 teáskanál ketchup, 5 dkg margarin, 1 közepes nagyságú fõtt burgonya, 1 evõkanál tejföl, 1 mokkáskanál törött bors, ízlés szerint só.

Elkészítés:
A dobozából kibontott vagdalthúst és a burgonyát apró lyukú darálón ledaráljuk, majd hozzáadjuk a megtisztított és összezúzott fokhagymát. Ezután beledolgozzuk a tejfölt, a mustárt, a ketchupot és a borssal, sóval ízesítjük. Hozzáadjuk a megpuhított margarint, és az egészet habosra keverjük. (Elektromos habverõvel szinte pillanatok alatt elvégezhetõ.) Meleg vagy hideg szendvicskrémnek egyaránt felhasználható.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás házi sajt » Fokhagymás garnéla » Fokhagymás vadlibamell » Pikáns húspástétom
» Fokhagymás sajtleves » Sonkás-fokhagymás tészta » Fokhagymás csirkeleves » Fokhagymás sültzöldségek
» Fokhagymás halfilé » Fokhagymás-diós lapcsánka » Fokhagymás Röfihús » Fokhagymás sült hal
» Fokhagymás ceruzabab » Fokhagymás cukkíni » Fokhagymás nyúlcomb » Fokhagymás-fűszeres lazac


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.