Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás húspástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 kis doboz vagdalthús-konzerv, 2 gerezd fokhagyma, 1 teáskanál mustár, 1 teáskanál ketchup, 5 dkg margarin, 1 közepes nagyságú fõtt burgonya, 1 evõkanál tejföl, 1 mokkáskanál törött bors, ízlés szerint só.

Elkészítés:
A dobozából kibontott vagdalthúst és a burgonyát apró lyukú darálón ledaráljuk, majd hozzáadjuk a megtisztított és összezúzott fokhagymát. Ezután beledolgozzuk a tejfölt, a mustárt, a ketchupot és a borssal, sóval ízesítjük. Hozzáadjuk a megpuhított margarint, és az egészet habosra keverjük. (Elektromos habverõvel szinte pillanatok alatt elvégezhetõ.) Meleg vagy hideg szendvicskrémnek egyaránt felhasználható.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás sült krumpli » Fokhagymás pácolt hús » Fokhagymás amúr » Almás - fokhagymás karaj
» Fokhagymás tört burgonya » Fokhagymás karaj II. » 40 fokhagymás csirke » Fokhagymás sajtleves
» Pikáns húspástétom » Fokhagymás vadlibamell » Fokhagymás-paprikás omlett » Fokhagymás sajtkrémleves
» Fokhagymás ceruzabab » Fokhagymás-mustáros tarja » Fokhagymás vaddisznótokány » Fokhagymás répasaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.