Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsvét utáni húspástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
Pörkölt-maradék
Sonka-maradék
Hagyma
Fokhagyma
Tejföl
Mustár
Vaj

Elkészítés:
A pörköltmaradékot, és sonkamaradékot ledarálom, 1 fej hagymát, 3 gerzd fokhagymát hozzádarálok.
Hozzákeverek 1 dl tejfölt, 3 ek mustárt, vajat csak akkor, ha a sonkán nincs háj.
Hűtőbe vele, és bármikor kenyérre, pirítósra kenhető.

Tanácsok:
A megmaradt, nem túl ínycsiklandozó sonkacafatok így tuti elfogynak!!
Ajánlott, de nem kötelező arány:
Pörkölt : Sonka
3 : 1

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsvéti-tojás torta » Húsvéti töltött csirkemell » Húsvéti (keksz)tojás » Fokhagymás húspástétom
» Húsvéti tojáslikőr » Húsvétváró saláta » Húsvéti sonkatorta » Töltött tojás húsvétra
» Húsvéti tojás Isler » Húsvéti tárkonyos bárány » Húsvéti tál » Húsvéti töltött pulykamell
» Húsvéti nyuszi piskóta » Húsvéti sonkaleves » Citromtorta húsvétra » Sonka húsvétra


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.