Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Jénaiban sült almás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db csirkecomb
0,5 kg burgonya
3 db alma
1 fej vöröshagyma
1, 5 dl fehérbor
0, 5 dl víz 2-2 evőkanál mustár
kecsup
1 kiskanál Worcestershire-szósz

2-3 dkg margarin

Elkészítés:
A burgonyát, az almát hámozd meg és a vöröshagymával együtt vágd fel vékony
karikákra. A csirkecombokat alaposan sózd meg és kend be a mustár - kecsup -
Worcestershire-szósz keverékével. Egy jénai tálba dobáld be a
margarindarabkákat, erre szórd rá vegyesen a burgonyakarikákat, az
almacikkeket és a hagymát, majd fektesd rá a csirkecombokat. Öntsd le a
borral és a vízzel.

Fóliával letakarva kb. 45 percig süsd, amíg a hús jól meg nem puhul, majd
fedő nélkül még süsd 10 percig.


A receptet beküldte: LoLiNa


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-gyömbéres csirkemell » Répás-almás nasi » Ínyenc töltött csirkecomb » Almás krémes diétásan
» Almás álom » Diós-mákos almás pite » Gyergyói almás palacsinta » Almás sajtkoktél
» Csirkecomb római tálban » Almás-krémes csoda » Almás krémes 2. » Öntött almás
» Gyors fahéjas almás süti » Könnyű almás desszert » Almás-diós papucs » Almás golyók


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.