Tutireceptek.hu fejléc

Kanizsai rakott hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg tarja
10 dkg zsir
1 kg krumpli
2 db vöröshagyma
2 db babérlevél
2 dl fehérbor
2 dl csontlé
bors, só

Elkészítés:
A burgonyát megpucolva vékony karikára vágjuk és ráhelyezzük a babérlevelet. A felét zsirral kikent tüzállóedénybe rakjuk, megsózzuk borsozzuk,ráhelyezzük a karikára szeketelet hagymafelét,és erre a hússzeleteket majd a kimaradt anyagokat szépen sorjába rátesszük meg sózzuk borsozzuk és a krumplival betakarjuk.Leöntjük a fehérborral és a csontlével
meglocsoljuk olvasztott zsirral majd lefedve puhára pároljuk 45-50 percig a sűtőbe. Tetejét kissé lepiritjuk. Forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott szűzpecsenye » Kedvenc rakott krumplim » Dupla sajtos rakott csirke » Rakott csirketál
» Rakott spagetti » Del-amerikai rakott rizs » Rakott cukkini Emyke módra » Gombával rakott krumpli
» Rakott almás-túrós » Rakott burgonya püré » Rakott zöldbabom » Rakott õszibarack
» Tejszínes rakott krumpli » Rakott karalábé karajjal » Húsos, rakott padlizsán » Rakott brokkoli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.