Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kanizsai rakott hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg tarja
10 dkg zsir
1 kg krumpli
2 db vöröshagyma
2 db babérlevél
2 dl fehérbor
2 dl csontlé
bors, só

Elkészítés:
A burgonyát megpucolva vékony karikára vágjuk és ráhelyezzük a babérlevelet. A felét zsirral kikent tüzállóedénybe rakjuk, megsózzuk borsozzuk,ráhelyezzük a karikára szeketelet hagymafelét,és erre a hússzeleteket majd a kimaradt anyagokat szépen sorjába rátesszük meg sózzuk borsozzuk és a krumplival betakarjuk.Leöntjük a fehérborral és a csontlével
meglocsoljuk olvasztott zsirral majd lefedve puhára pároljuk 45-50 percig a sűtőbe. Tetejét kissé lepiritjuk. Forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hargitai rakott palacsinta » Rakott pecsenye » Sajttal rakott burgonya » Sonkás rakott kenyér
» Rakott mexikói tészta » Cukkinirakottas görögösen » Rakott fasírt » Rakott-sajtos tészta
» Rakott karfiol.. » Rakott karalábé karajjal » Zöldséges rakottas » Diétás rakottkrumpli.
» Gombás-májas rakott karaj » Balázska rakottas » Gombás rakott csirkee » Kukoricás rakott cukkini


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.