Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott karalábé karajjal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 2 fej karalábé (nagy)
- 30 dkg sajt
- 4 dl tejföl
- 2 db tojássárgája
- só, bors
- petrezselyemzöld
- vaj
- liszt

Elkészítés:
A megtisztított karalábéból centis körszeleteket vágunk, vajon puhára pároljuk. A kivert, megsózott húsokat lisztbe forgatva megsütjük. A karalábét kivajazott jénai tálba tesszük, mindegyik tetejére rárakunk egy szelet húst, egy szelet sajtot, majd ismét karalábé. A műveletet még egyszer megismételjük. Végül az egészet petrezselyemmel, sóval, borssal, tojássárgájával, reszelt sajttal elkevert tejföllel leöntjük, sütőben átforrósítjuk.


A receptet beküldte: Ritus40


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott keksz » Túrós palacsinta rakottas » Rakott csirke sütve » Rakott káposzta juhsajttal
» Lecsós, gombás rakott hús » Túrós rakott karfiol » Rakott kelbimbó » Rakott zöldbab 1.
» Olasz rakott csirke » Rakott tejfölös » Baconos rakott csirke » Rakott paraj
» Rakott hal » Rakott bab » Retek és karalábéturmix » Karalábés csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.