Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott karalábé karajjal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 2 fej karalábé (nagy)
- 30 dkg sajt
- 4 dl tejföl
- 2 db tojássárgája
- só, bors
- petrezselyemzöld
- vaj
- liszt

Elkészítés:
A megtisztított karalábéból centis körszeleteket vágunk, vajon puhára pároljuk. A kivert, megsózott húsokat lisztbe forgatva megsütjük. A karalábét kivajazott jénai tálba tesszük, mindegyik tetejére rárakunk egy szelet húst, egy szelet sajtot, majd ismét karalábé. A műveletet még egyszer megismételjük. Végül az egészet petrezselyemmel, sóval, borssal, tojássárgájával, reszelt sajttal elkevert tejföllel leöntjük, sütőben átforrósítjuk.


A receptet beküldte: Ritus40


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós rakott tészta » Karalábé leves » Savanyú rakott káposzta » Kerti rakottas
» Bihari rakott káposzta. » Rakott linzer » Rakott krumpli gazdagon » Túrós rakott krumpli
» Rakott csirketál » Rakott sertés hús » Tejfölös rakott csirke » Juhtúrós rakott spenót
» Juhtúrós rakott burgonya » Alföldi rakottas » Rakott sült » Meggyes rakott piskóta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.