Tutireceptek.hu fejléc

Rakott karalábé karajjal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 2 fej karalábé (nagy)
- 30 dkg sajt
- 4 dl tejföl
- 2 db tojássárgája
- só, bors
- petrezselyemzöld
- vaj
- liszt

Elkészítés:
A megtisztított karalábéból centis körszeleteket vágunk, vajon puhára pároljuk. A kivert, megsózott húsokat lisztbe forgatva megsütjük. A karalábét kivajazott jénai tálba tesszük, mindegyik tetejére rárakunk egy szelet húst, egy szelet sajtot, majd ismét karalábé. A műveletet még egyszer megismételjük. Végül az egészet petrezselyemmel, sóval, borssal, tojássárgájával, reszelt sajttal elkevert tejföllel leöntjük, sütőben átforrósítjuk.


A receptet beküldte: Ritus40


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott brokkolis hal » Rakott sonkás tészta » Rakott gomba másképp » Zöldséges rakott karaj
» Fetasajtos rakott krumpli » Rakott baconos tarhonya » Karfiollal rakott burgonya » Rakott kel egyszerűen
» Rakott krumpli saját módra » Karalábéfőzelék » Fokhagymás rakott csirke » Rakottburgonya
» Rakott kenyér » Sonkás karalábés tészta » Majorannás rakott zöldbab » Mediterrán rakott krumpli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.