| Kantoni sertéssült receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg szűzpecsenye. A pácoláshoz: 1,5 evőkanál szójamártás 1,5 evőkanál szójasajt 1,5 evőkanál konyak 1 evőkanál hoi-sin mártás Fél kávéskanál só 1,5 kávéskanál cukor vagy méz 1 evőkanál olaj Elkészítés: Tegyük a húst jénai tálra. Egy nagy tálban keverjük össze a páclé anyagait. Öntsük a húsra, hogy mindenütt érje. Hagyjuk benne állni két óráig, közben 20 percenként forgassuk meg. Hevítsük fel a sütőt. Tegyük a rácsot magas állásba, helyezzük rá a húst a páclével együtt és erős tűzön süssük egy óra hosszat. Gyakran forgassuk meg. Ha kivettük a sütőből, szeleteljük fél cm vastag szeletekre. Melegen és hidegen is tálalhatjuk. A receptet beküldte: LoLiNa Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |