Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztaleves vislivel recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
0,5 kg savanyú káposzta
1 vöröshagyma
olaj
pirospaprika
babérlevél
1 ek liszt, vagy étkezési keményítő
1 kis poharas tejföl
4-5 füstölt virsli
só, bors

Elkészítés:
A savanyú káposztát átöblítjük, apróra vágjuk.
Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, pirospaprikát szórunk rá, hozzáadjuk a káposztát, 1-2 babérlevelet. Felengedjük vízzel, puhára főzzük.
Elkészítjük a habarást, besűrítjük vele a levest, hozzáadjuk a felkarikázott virsliket. Jól összeforraljuk, ha szükséges, sózzuk, borsozzuk.

Tanácsok:
A savanyú káposzta levét félre szoktam tenni, ha túlságosan kiöblítettem volna az ízét, a végén azzal pótlólag savanyítom a levest.


A receptet beküldte: mmacus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Frankfurti káposztaleves » Kunsági káposztaleves » Káposztaleves csülökkel » Káposztaleves
» Legényfogó káposztaleves » Tojásos káposztaleves » Kelkáposztaleves » Káposztaleves tojással
» Káposztaleves másként » Káposztaleves (fogyihoz) » Fogyis káposztaleves » Csülkös káposztaleves
» Gesztenyés káposztaleves » Hideg sárgadinnyeleves » Édeskömény krémleves » Pikáns raguleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.