Tutireceptek.hu fejléc

Kapros, juhtúrós galuska recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
3 db tojás, 10 dkg juhtúró, 30 dkg liszt, fél csokor kapor, 1 evőkanál vaj, 1 evőkanál só

Elkészítés:
A felvert tojásokhoz hozzáadjuk a burgonyanyomón áttört juhtúrót, a sót, az egészen finomra vágott kaprot, majd simára dolgozzuk a liszttel, és kevés vízzel, szokásos sűrűségű galuskatésztát készítünk. Lobogó sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és a vajon átforrósítjuk. Köretként, szaftos főételekhez tálaljuk.


A receptet beküldte: moncsicsi83

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Juhtúrós pogácsa » Patisszon kaprosan » Somlói galuska 2 » Kapros töksaláta
» Tejfölös kapros újburgonya » Az én juhtúrós pizzám » Parajgaluska » Kapros-túrós palacsinta
» Kapros patisszonfőzelék » Aranygaluska almapürével » Linzeres kapros túrós » Céklaleves túrógaluskával
» Kapros juhtúróleves » Meggyleves habgaluskával » Gombaleves májgaluskával » Egyszerű somlói galuska


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.