Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros, juhtúrós galuska recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
3 db tojás, 10 dkg juhtúró, 30 dkg liszt, fél csokor kapor, 1 evőkanál vaj, 1 evőkanál só

Elkészítés:
A felvert tojásokhoz hozzáadjuk a burgonyanyomón áttört juhtúrót, a sót, az egészen finomra vágott kaprot, majd simára dolgozzuk a liszttel, és kevés vízzel, szokásos sűrűségű galuskatésztát készítünk. Lobogó sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és a vajon átforrósítjuk. Köretként, szaftos főételekhez tálaljuk.


A receptet beküldte: moncsicsi83

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Habkönnyű grízgaluska » Juhtúrós zsemlegombóc » Májgaluskaleves gyorsan » Juhtúrós-tejfölös burgonya
» Tejfölös kapros újburgonya » Kapros-juhtúrós csirke » Juhtúros rántott hús » Juhtúrós gomba
» Grízgaluska » Verebélyi galuska » Juhtúrós újkrumpli » Rakott juhtúrós laska
» Finom Aranygaluska » Kapros cukkinfőzelék » Somlói galuska 3 » Az én juhtúrós pizzám


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.