Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros, juhtúrós galuska recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
3 db tojás, 10 dkg juhtúró, 30 dkg liszt, fél csokor kapor, 1 evőkanál vaj, 1 evőkanál só

Elkészítés:
A felvert tojásokhoz hozzáadjuk a burgonyanyomón áttört juhtúrót, a sót, az egészen finomra vágott kaprot, majd simára dolgozzuk a liszttel, és kevés vízzel, szokásos sűrűségű galuskatésztát készítünk. Lobogó sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és a vajon átforrósítjuk. Köretként, szaftos főételekhez tálaljuk.


A receptet beküldte: moncsicsi83

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Magyaros kapros pulykamell » Vajas borjúgaluska » Kapros puliszkagolyók » Linzeres kapros túrós
» Hagymás-juhtúrós spagetti » Juhtúrós calzone » Rest asszony galuskája » Juhtúrós rakott spenót
» Juhtúrós galuska » Juhtúrós lepény » Kapros joghurtturmix » Juhtúrós pogim
» Daragaluska 3 » Milánói rakott galuska » Juhtúrós kelbimbós sali » Juhtúrós gnocci tálka


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.