Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros, juhtúrós galuska recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
3 db tojás, 10 dkg juhtúró, 30 dkg liszt, fél csokor kapor, 1 evőkanál vaj, 1 evőkanál só

Elkészítés:
A felvert tojásokhoz hozzáadjuk a burgonyanyomón áttört juhtúrót, a sót, az egészen finomra vágott kaprot, majd simára dolgozzuk a liszttel, és kevés vízzel, szokásos sűrűségű galuskatésztát készítünk. Lobogó sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és a vajon átforrósítjuk. Köretként, szaftos főételekhez tálaljuk.


A receptet beküldte: moncsicsi83

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Juhtúros rántott hús » Juhtúrós rakott burgonya » Fokhagymás kapros krémsajt » Tejszínes, kapros csirke
» Sonkával rakott galuska » Juhtúrós padlizsántekercs » Sajtos-tejfölös galuska » Juhtúrós zsemlegombóc
» Juhtúrós galuska » Sajtosgaluska » Tejfölöskarfiol galuskával » Pirított puliszka-galuskák
» Juhtúrós-sajtos pogácsa » Aranygaluska2 » Kapros burgonyaleves » Ínycsiklandó kapros csoda


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.