Tutireceptek.hu fejléc

Kapros halragu recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 személyre:
50 dkg tengeri halfilé,
2 csemegeuborka,
1 dl tejföl,
1 fej hagyma,
1 csokor kapor,
1 evőkanál citromlé,
só,halfűszerkeverék,színes bors

Elkészítés:
A tengeri halfilét nagyobb kockákra vágjuk.Citromlével megcsöpögtetjük.Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockákra vágott hagymát.Hozzáadjuk a halat,sóval,halfűszerkeverékkel ízesítjük.Hozzáadjuk a felkarikázott csemegeuborkát.Frissen vágott kaporral és őrölt színes borssal fűszerezzük.Fedő alatt kb.2-3 percig pároljuk,majd belekeverjük a tejfölt is,és összemelegítjük.
Párolt rizzsel körítjük.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Különleges halragú » Kapros zaftos süllő » Kapros burgonyaleves » Tejfölös kapros újburgonya
» Omlós kapros-túrós kiflik » Kapros zöldbabfőzelék » Tejfölös-kapros saláta » Hideg kapros uborkaleves
» Tintahalragu » Kapros csirke » Patisszon kaprosan » Kapros-túrós töltött gomba
» Kapros zúzaleves » Kapros juhtúrós lángos » Kapros tökpástétom » Kapros-tejszínes csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.