Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros halragu recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 személyre:
50 dkg tengeri halfilé,
2 csemegeuborka,
1 dl tejföl,
1 fej hagyma,
1 csokor kapor,
1 evőkanál citromlé,
só,halfűszerkeverék,színes bors

Elkészítés:
A tengeri halfilét nagyobb kockákra vágjuk.Citromlével megcsöpögtetjük.Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockákra vágott hagymát.Hozzáadjuk a halat,sóval,halfűszerkeverékkel ízesítjük.Hozzáadjuk a felkarikázott csemegeuborkát.Frissen vágott kaporral és őrölt színes borssal fűszerezzük.Fedő alatt kb.2-3 percig pároljuk,majd belekeverjük a tejfölt is,és összemelegítjük.
Párolt rizzsel körítjük.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros töksaláta » Tejfölös kapros lángos » Fokhagymás kapros krémsajt » Kapros juhtúrós csirkemell
» Kapros puliszkagolyók » Kapros patisszonfőzelék » Kapros pulykamell » Kapros párolt zöldborsó
» Kapros csirkemell » Patisszon kaprosan » Tejfölös kapros újburgonya » Kapros öntet
» Kapros zaftos süllő » Kapros tökpástétom » Omlós kapros-túrós kiflik » Kapros sajtkoktél


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.