Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros harcsapaprikás recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
6 személyre:
1 kg. harcsafilé
3 nagy fej hagyma
1 paprika
1 paradicsom
só, bors, kapor (szárított, vagy "rendes") ízlés szerint

Elkészítés:
A hagymát és a paprikát üvegesre pirítjuk, majd beletesszük a kaprot, lehúzzuk a tűzről, fűszer paprikát teszünk bele. Felöntjük vízzel (kicsit többel, mint ami ellepi). Ezt az alapot addig főzzük, amíg a hagymától besűrüsödik. Miután elég sűrű só és bors kerül bele. Utána a már előre felkockázott harcsafilét tesszük bele, majd 4-5 percig főzzük lassú tűzön. Ezután liszttel, tejföllel, kevés vízzel behabarjuk. Habarás után az apróravágott paradicsom kerül bele, egyet rottyan és kész.
Köret: tojásos nokedli, v. rizs, v. kifőtt tészta.

Tanácsok:
Nagyon finom, gyorsan és könnyen elkészíthető.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Anna78


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös-kapros saláta » Kapros kenyérlángos » Kapros hal » Kapros cukkiniropogós
» Kapros uborkaleves » Kapros cukkinikrém » Ordás-kapros palacsinta » Kapros juhtúrós csirkemell
» Kapros cukkinfőzelék » Hideg kapros uborkaleves » Túrós-kapros rakott tészta » Tejfölös-kapros gombaleves
» Kapros zaftos süllő » Magyaros kapros pulykamell » Kapros töksaláta » Gombás harcsapaprikás


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.