Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros zúzaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
0,5kg pulykazúza,
250 g gomba,
50 g borsó,
1 fej vöröshagyma,
répa,
zöldség,
zeller,
marék tarhonya,
200 ml főzőtejszín,
só,
bors,
kapor,
petrezselyem.

Elkészítés:
A vöröshagymát felaprítjuk, a pulykazúzát megmossuk, felszeleteljük, fazékba tesszük és felengedjük vízzel. 1 órán át fedő alatt főzzük. Beltesszük a zellert, csokor összekötözött petrezselymet, felkarikázott répát, zöldséget, sót, egész borsot adunk hozzá, majd még 1 órán át főzzük. A megmosott gombát negyedekre vágjuk, a borsót, a marék tarhonyát és az összevágott kaprot is a levesbe tesszük. Így még kb fél órán át főzzük, majd felöntjük a tejszínnel, ha híg, kevés liszttel sűríthetjük.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros juhtúrós lángos » Kapros cukkinifőzelék » Kapros-túrós csusza » Boros, kapros lazac
» Kapros csirkeraguleves » Omlós kapros-túrós kiflik » Kapros juhtúrós csirkemell » Fokhagymás, kapros uborka
» Fokhagymás-kapros halfilé » Kapros-túrós csirkemell » Kapros csirkemell » Kapros tökpástétom
» Kapros cukkiniropogós » Kapros sajtkoktél » Kapros uborkaleves » Linzeres kapros túrós


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.