Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros kapros pulykamell recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg pulykamell
10 dkg füstölt császárszalonna
20 dkg vajbab
10 dkg sárgarépa
2 db paprika
2 db paradicsom
1 csokor kapor
2 dl tejszín
2 evőkanál liszt/étkezési keményítő
1 nagyobb fej vöröshagyma
1 evőkanál őrölt pirospaprika

Elkészítés:
A finomra vágott szalonnát kiolvasztjuk, megdinszteljük rajta az apróra vágott hagymát. Hozzádobjuk a csíkokra vágott pulykamellet. Ezt erős tűzön átforgatjuk, addig, míg kifehéredik a hús, ekkor meghintjük pirospaprikával. Hozzátesszük a vajbabot, a kockákra vágott répát, paprikát és paradicsomot. Bőségesen megszórjuk kaporral. Majd a tejszínnel elkevert liszttel/keményítövel besűrítjük. Rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros töksaláta » Patisszon kaprosan » Kapros, krumplis halfilé » Magyaros makaroni
» Pulykamellragu leves » Kapros öntet » Kapros pulykamell » Kapros-tejszínes csirke
» Kapros burgonyaleves » Pikáns leves pulykamellből » Magyaros pontykocsonya » töltött pulykamell
» Lecsós pulykamell pörkölt » Magyaros Pulykamellragu » Kapros tökpástétom » Pulykamell sajtmártással


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.