Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros kapros pulykamell recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg pulykamell
10 dkg füstölt császárszalonna
20 dkg vajbab
10 dkg sárgarépa
2 db paprika
2 db paradicsom
1 csokor kapor
2 dl tejszín
2 evőkanál liszt/étkezési keményítő
1 nagyobb fej vöröshagyma
1 evőkanál őrölt pirospaprika

Elkészítés:
A finomra vágott szalonnát kiolvasztjuk, megdinszteljük rajta az apróra vágott hagymát. Hozzádobjuk a csíkokra vágott pulykamellet. Ezt erős tűzön átforgatjuk, addig, míg kifehéredik a hús, ekkor meghintjük pirospaprikával. Hozzátesszük a vajbabot, a kockákra vágott répát, paprikát és paradicsomot. Bőségesen megszórjuk kaporral. Majd a tejszínnel elkevert liszttel/keményítövel besűrítjük. Rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros- juhtúrós nokedli » Kapros harcsapaprikás » Kapros zaftos süllő » Csípős pulykamell
» Furfangos pulykamell » Kapros-tejszínes csirke » Kapros cukkiniropogós » Füstölt pulykamellsaláta
» Zelleres párolt pulykamell » Kapros zúzaleves » Kapros, juhtúrós galuska » Birsalmás pulykamell
» Magyaros parasztlakoma » Kapros-túrós csirkemell » Pulykamell+gombás mártás » Magyaros húsos rétes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.