Weboldalunk egyes szolgáltatásainak és funkcióinak eléréséhez cookie-k használata szükséges. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros kapros pulykamell recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg pulykamell
10 dkg füstölt császárszalonna
20 dkg vajbab
10 dkg sárgarépa
2 db paprika
2 db paradicsom
1 csokor kapor
2 dl tejszín
2 evőkanál liszt/étkezési keményítő
1 nagyobb fej vöröshagyma
1 evőkanál őrölt pirospaprika

Elkészítés:
A finomra vágott szalonnát kiolvasztjuk, megdinszteljük rajta az apróra vágott hagymát. Hozzádobjuk a csíkokra vágott pulykamellet. Ezt erős tűzön átforgatjuk, addig, míg kifehéredik a hús, ekkor meghintjük pirospaprikával. Hozzátesszük a vajbabot, a kockákra vágott répát, paprikát és paradicsomot. Bőségesen megszórjuk kaporral. Majd a tejszínnel elkevert liszttel/keményítövel besűrítjük. Rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros csirkemell » Juhtúrós kapros csusza » Kapros tökkrémleves » Pulykamell baconnal
» Kapros csirke » Fetás-tejszínes pulykamell » Kapros túrós krumplisült » Pulykamellrolád
» Tejfölös, kapros hús » Gombaleves magyarosan » Kapros kenyérlángos » Hideg kapros uborkaleves
» Kapros zaftos süllő » Sajtos pulykamellrolád » Magyaros lángos » Joghurtos pulykamell


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.