Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karalábé krémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 fej karalábé,
1 evőkanál olaj,
1 evőkanál liszt,
só.

Elkészítés:
A karalábét meghámozom, kockákra vágom és megfőzöm.
Ha kész áttöröm.
Világos rántást készítek és elvegyítem a főtt karalábéval.
Annyi főzőlével engedem fel, hogy krémlevest kapjak.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nektarin krémleves » Tejfölös karalábé leves » Füstölt húsos karalábé » Fokhagymakrémlevesem
» Fokhagymakrémleves » Párolt karalábé » Sajtos zöldségkrémleves » Hamis töltött karalábé
» Birsalma krémleves » Finom krémleves sütőtökből » Tejszínes lencsekrémleves » Kínaikel krémleves
» Spárgakrémleves másként » Amarant krémleves » Egyszerű spárgakrémleves » Kukoricakrémleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.