Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vörösboros málnakrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
45 dkg málna,
4 tojássárgája,
2 dl tejszín,
2 dl vörösbor,
2 kanál konyak,
késhegynyi őrölt szegfűszeg,
2 evőkanál porcukor.

Elkészítés:
A málnából kiveszek egy maréknyit és behűtöm.
A többit összeturmixolom, majd hozzámixelem a többi hozzávalót is.
Az egészet jól behűtöm, majd csészékbe osztva elosztom a tetejére a málnaszemeket.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros gombapörkölt » Málnakrémleves hidegen » Vörösboros szederdzsem » Vörösboros pontyfilé
» Vörösboros máj » Málnakrémleves » Vörösboros eperleves » Vörösboros libamell
» Vörösboros málna sorbet » Vörösboros zúzapörkölt » Vörösboros körte » Vörösboros puncs 2
» Vörösboros csülökgulyás » Vörösboros sült pulyka » Vörösboros vadpörkölt » Vörösboros csülökpörkölt


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.