Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsánkrémleves májjal recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
személyenként
egy adag tejszínes padlizsánkrémleves,
1 csirkemáj,
2 dkg vaj vagy baromfizsír,
ízesítéshez esetleg őrölt fehérbors, szerecsendió, rozmaring, és citromlé.


Tejszínes padlizsánkrémleves
Hozzávalók:
személyenként 8-10 dkg padlizsán,
1 kis darab vöröshagyma,
2 dl csontlé,
2 evőkanál tejszín,
egy csapott mokkáskanál liszt és só.

Elkészítés:
Készítése: a hámozott padlizsánt a hagymával együtt forró vízben vagy csontlében puhára főzzük. Lehűtve turmixban eldolgozzuk a sóval, a lisztel, a tejszínnel, majd felforraljuk. Tálalása: csészében.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brokkolileves csirkemájjal » Májjal töltött karaj » Libamájjal töltött gomba » Májjal töltött burgonya
» Habart tojás galambmájjal » Májjal töltött tojás » Libamájjal töltött fürj » Sertésszelet csirkemájjal
» Csirkemájjal töltött tök » Csirkemájjal töltött cékla » Csirkemájjal töltött gomba » Zöldséges rizs májjal
» Csirkemájjal töltött karaj » Saláta csirkemájjal » Töltött burgonya májjal » Erdélyi fokhagymaleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.