Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsánkrémleves májjal recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
személyenként
egy adag tejszínes padlizsánkrémleves,
1 csirkemáj,
2 dkg vaj vagy baromfizsír,
ízesítéshez esetleg őrölt fehérbors, szerecsendió, rozmaring, és citromlé.


Tejszínes padlizsánkrémleves
Hozzávalók:
személyenként 8-10 dkg padlizsán,
1 kis darab vöröshagyma,
2 dl csontlé,
2 evőkanál tejszín,
egy csapott mokkáskanál liszt és só.

Elkészítés:
Készítése: a hámozott padlizsánt a hagymával együtt forró vízben vagy csontlében puhára főzzük. Lehűtve turmixban eldolgozzuk a sóval, a lisztel, a tejszínnel, majd felforraljuk. Tálalása: csészében.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brokkolileves csirkemájjal » Libamájjal töltött gomba » Habart tojás galambmájjal » Saláta csirkemájjal
» Csirkemájjal töltött karaj » Májjal töltött burgonya » Sertésszelet csirkemájjal » Csirkemájjal töltött cékla
» Libamájjal töltött fürj » Zöldséges rizs májjal » Májjal töltött tojás » Töltött burgonya májjal
» Májjal töltött karaj » Csirkemájjal töltött tök » Csirkemájjal töltött gomba » Pontyleves lebbenccsel


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.